anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati fost careva pe la spital in timpurile astea de pandemie? V-au lasat inauntru? Ma simt oribil si nu stiu ce sa fac. Da am sunat la doctorita si ea m-a intrebat de ce nu imi gasesc de lucru.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Radandam a răspuns:

Dacă te simți nașpa trebuie sa te duci la spital.cum sa fie? Te duci la urgente și aștepti sa intri sa te vadă doctorul...

| TheGoodDr a răspuns:

Eu am fost cand aveam covid si nu m-au lasat înăuntru. Nici macar in cortul din curtea spitalului rolling on the floor

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am fost de doua ori la operatii anul trecut. O data in aprilie si o data in noiembrie. Mi-au facut testul Covid si m-au internat. depinde de zona. In Sud si Moldova am auzit de multe ori tampenii de astea ca nu au fost primiti. La noi (Transilvania) n-am auzit asemenea chestii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheGoodDr):

Pai erai infectat

| TheGoodDr a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar spitalul era doar pentru covid. Si tot nu m-au lasat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

In moldova dumnezeu cu mila. ca nu au unde sa ii ia

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Radandam):

Eu am auzit ca nu i-au lasat pe unii inauntru dar nu stiu ce sa zic

Salontanul