| Raluca26 a întrebat:

Ati incercat niste retete pentru slabit? eu vreau sa dau cel putin 2 kilograme jos in 2 saptamani. Aveti niste retete pe care le-ati incercat si de care ati fost multumiti? FUNDA:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Intelegeti odata pentru totdeauna ca dietele, retetele pentru slabit & other ***, nu sunt pentru astia care vor sa slabeasca 2 kg, sunt pentru cei care chiar au probleme cu greutatea, care au peste 100 de kg.

| faramatania a răspuns:

Pentru cât vrei să slăbeşti nu-ţi trebuie o reţetă anume, trebuie doar să mănânci cât mai puţin(pâine f. puţină, fructe f.multe,apa plată, 2l/zi,cu lămâie, iaurturi, brănză dietetică, şi f, multă mişcare.Slăbeşti garantat.

| Laura501 a răspuns:

Buna,si eu am probleme cu greutatea si normal cum se apropie vacanta imi doresc tare mult sa slabesc.Pe 15 mai m-am apucat sa slabesc si m-am cantarit, aveam 65 de kg.Nu am mai mancat seara dupa ora 6 la mese mancam mai putin ca inainte dar sa nu reduci mancarea foarte rau pentru ca o sa slabesti dar o sa ti se lase pielea, apoi seara ieseam la alergat o jumatate de ora o ora, abdomene si dans in casa.Baga melodiile tale preferate si trage un dans care te lasa fara respiratie si acum 3 zile m-am cantaerit si am dat 1 kg jumate aproape 2 jos
Poate la tine functioneaza mai bine