Buna seara! Aici pot fi mai multe cazuri. Poti sa ai ochii rosii doar de la simplul fapt ca nu ai dormit destul. Dar in acelasi timp poti sa ai conjunctivita! Este o problema la ochi, un microb. Daca te dor ochii frecvent, ai usturimi sau simti ca si cand ai avea nisip in ochi, atunci trebuie sa mergi la medic, iti va da niste picaturi pentru conjunctivita.
Sanatate!
Nu cred ca e conjunctivita. Cred ca problema e ca stau foarte mult in fata calculatorului si nu prea dorm noaptea. Cred ca din cauza asta. Ce zici? Multumesc!
Poate fi conjunctivita! Simptomele ar fi ochii rosii ca sangele, ustura, sunt umflati si lacrimeaza. Chiar daca stai foarte mult la calculator, n-as crede ca asta ar fi cauza in totalitate. Cel mai bine ar fi sa consulti un medic, el stie cel mai bine. Sanatate!
Se poate si de la calculator si probabil esti obosit, nu dormi destul si ochii iti sunt obositi! Peste 3 - 4 zile daca tot asa iti sunt ochii, parerea mea este sa mergi totusi la un medic sa vezi ce iti spune. Incearca sa dormi destul sa vezi cum te simti dupa aia. Sper sa te faci ok.
Incearca sa numai stai mult la calculator si sa dormi noaptea. sa vezi apoi daca mai ai aceeasi problema.
Stai prea mult în fața calculatorului, te-a prins curentul, etc. Pot fi o sumedenie de variante!
Poate fi doar o iritatie de la frig sau mai grav o infectie- conjunctivita, citeodata si in urma unui alergen, la doctor cu ochii si inima nu te joci.
Pizza1Steve întreabă: