Uite un raspuns pe care l-am mai dat in alta parte:
"Magneziul il gasesti in caju: https://www.clickpentrufemei.ro/......n-magneziu
Ai nevoie de o ciorba facuta din frunze de telina (nu radacina) si ceapa. Este foarte buna pentru oase si articulatii. Dupa ce am consumat o oala de 3 litri, nu mai imi trosneau nici genunchii."
Calciul il gasesti in semintele de susan rasnite mai mult decat in lapte.
Depinde cum te dor picioarele. Te doar oasele, articulatiile etc. Poti la fel de bine sa ai dureri de picioare si sa vizitezi un cardiolog, unele dureri de picioare sunt o consecinta a unei afectiuni vasculare.
Mergi la medicul ortoped pentru astfel de probleme, va face un consult si daca descopera ca sursa durerilor este alta te va trimite catre un medic care se va putea ocupa
Eu am mers initial la neurolog, ca asa cica mi-o zis medicul meu de familie, dar....sunt super tare dezamagit, mi-o facut o diagnoza precum "de la oboseala te doare piciorul" eu fiind si sportiv, dar nu prea cred eu sa fie asta problema, si mi-o dat drept tratament magneziu si calciu, care le beau deja de 2 saptamani si nici un rezultat, din contra ma doare mai tare si mai tare, si am impresia ca durerea urca, adica a inceput de jos si merge tot mai sus si mai sus...ce imi recomandati sa fac in acest caz? ma gandesc sa merg la un ortoped singur, sa ma consulte el si sa vad ce diagnoza imi da medicul respectiv, pareri?
anonim_4396 întreabă: