| PowerKoko a întrebat:

Aud presiune in urechi de 8 ani știe cineva ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

In 8 ani nu ai fost la un medic și tu?

7 răspunsuri:
| Celdrept a răspuns:

Tinitus cronic

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil tensiune arteriala marita sau foarte mica, posibil tinitus, posibil probleme cu auzul, posibil vertigo samd.

Problema asta se poate rezolva doar daca mergi la medic si se investigheaza cauza care iti da aceste presiuni in urechi.

| relian a răspuns:

Auzi presiune? Nu stiam ca presiunea se aude, poate ca simti, nu vad cum poti auzi presiune.
Reformuleaza, spune mai exact ce presiune, ce auzi mai exact.

| carevaescu a răspuns:

Vrei sa zici un piuit? Poate fi de la presiunea arteriala. Consulta un doctor. Sănătate

| anonym2024 a răspuns (pentru Celdrept):

Cand dureaza mai mult de sase luni, este cunoscut sub numele de „tinitus cronic". In acest caz, tiuitul se instaleaza pe termen lung, creierul prelucrand defectuos semnalele acustice.

| PowerKoko explică:

Poate sa fie toata viata? am fost la doctori multi nimeni na stiut ce am ma judecat dupa haine m-a intrebat daca ies afara daca am prieteni nici ei nu stie bine daca imi rezolva cineva presiunea pe care o aud in urechi ii pup mana

| PowerKoko explică (pentru anonym2024):

Am facut toate analizele rmn eeg mi-a iesit bine mea zis ca sunt sanatos tun la creier n-am nimic daca aveam imi iesea la rmn