| Radandam a întrebat:

Augmentinul scrie ca este bun pentru infecții ale tractului respirator, adică este bun pentru infecțiile de la plămâni? Care este definiția tractului respirator, ce include el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Este bun pentru infectiile prezente si in alte zone, nu numai la nivelul tractului respirator si care se pot trata cu antibiotice din clasa penicilinelor.

Tractul respirator este format din: cavitatea nazala, faringe, laringe, trahee, bronhii si plamani.

9 răspunsuri:
| Radandam explică (pentru Floridori):

Am înțeles doamna doctor! laughing

| Floridori a răspuns (pentru Radandam):

Daca iti arde de glume, inseamna ca esti mult mai bine happy

Pai sunt, adică la rmn nu a ieșit nimic, iar testul PCR a ieșit negativ... deși sper sa nu fi făcut vreo greșeală aia la testul PCRlaughing

Nu am intalnit o persoana mai exagerata pana acum laughing

Eu cred ca am ceva la plămâni laughing îmi iau cu pulsoximetru mai mereu sa vad dacă am saturația bunalaughing, crezi ca e posibil ca în 11 zile dacă as fi fost infectat cu covid19, și eu iau contact cu bunicii care sunt bătrâni și cu probleme ca stau cu ei, și stau și cu părinți și iau contact cu ei, din 4 persoane nimeni sa nu aibă simptome covid19 în atâta timp? E posibil? laughing

Eu nu cred ca ai ceva la plamani.winking
Si nu cred nici ca nimeni din casa nu ar fi luat virusul si nu ar fi avut simptome daca tu ai fi avut Covid.

Am si eu o intrebare. Daca nu doresti sa raspunzi, nu e problema, chiar daca te intreb la modul serios.
Tu cum poti sa traiesti asa? Adica nu simti ca te afecteaza in viata de zi cu zi aceasta problema a ipohondriei?

Dar dacă aveam ceva la plămâni in 11-12 zile sa zicem ca aveam pneumonie nu ma simțeam foarte rău și ajungeam la spital? Vreau sa scap de ipohondrie, dar parca mereu se ivește câte o chestie și ma sperie...

Te-ai fi simtit rau daca ar fi fost ceva.
Referitor la ipohondrie...nu se iveste nimic.Este doar manifestarea ipohondriei.Nu se iveste nimic, tu inventezi ca se iveste ceva.
Dar...tu stii mai bine daca doresti sa gestionezi cumva aceasta problema sau nu.Eu am intrebat la modul serios pentru ca trebuie sa fie stresant sa traiesti asa in fiecare zi.

O sa încerc sa ma schimb dacă trec de perioada asta, doar ca sper sa nu am pneumonie.

Întrebări similare