Nu e de amanat. Poate sa perforeze și atunci e grav.Din moment ce medicul ți-a zis ca ai apendicita inseamna ca este inflamata și oricum mai repede sau mai tarziu tot va trebui sa te operezi. Unei apendicite perforate poate sa-i urmeze o peritonita atunci cand nu se intervine la timp.Adica puroi in burta și asta-i foarte grav.
Operația nu e complicata și nu ar trebui sa-ți fie frica.Hai fa-ți curaj și du-te pana nu e prea tarziu.Sanatate multa!
Opereaza-te. SI eu am stat o saptamana, si deja am ajuns la faza a doua adica era plina de puroi, daca mai stateam se spargea si faceam peritonita.
Nu noi trebuie sa iti spunem ce sa faci, medicul care ti-a pus diagnosticul, dupa investigatiile facute sa iti zica daca e sau nu de operat, noi daca iti dam un raspuns gresit si intre timp ti se sparge apendicele si dai in septicemie, nu e de joaca cu asa ceva
Opereazate cat mai repede si eu am stat 3 zile pana sa perforat si am mers de urgenta la spital si daca mai stateam in jur la 6-7 ore azi nu mai eram aici durerea nu e chiar asa mare frica e mai mare nu simnti nimic dupa ce te adoarme succes si insanatosire gravnica
Chicaaau întreabă: