| alina_3473 a întrebat:

Aveti sa imi dati si mie niste retete de slabit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| unicka a răspuns:

Alina nu se slabeste auzind retete de la cei care au incercat, uite ca exemplu faimoasa ciorba de varza care slabeste pe toata lumea mie nu mi-a mers, am consultat un nutritionist si i-am explicat situatia, m-a intrebat ce grupa de sange am si spunandu-i mi-a explicat ca nu este indicata la grupa mea, deci draga mea daca vrei intr-adevar sa slabesti consulta un nutritionist si el iti va spune ce sa faci, toate dietele se tin in functie de grupa de sange.Multa bafta!

6 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu este o dieta foarte severa, lasind libertatea individului sa-si stabileasca propriul regim alimentar, avind in vedere doar alimentele care pot fi folosite si cele ce trebuie evitate.

Alimente permise:
vegetale: sparanghel, fasole verde, sfecla, broccoli, varza Bruxelles, patrunjel, ridichi, varza dulce, morcovi, conopida, telina, dovlecei, piper, spanac, castraveti, praz, laptuci, mustar, ceapa, dovleac, rosii;
bauturi: apa minerala sau plata, ceai, cafea, limonada fara zahar, bauturi acidulate fara zahar, supe de carne, bauturi pentru diabetici;
diverse: preparate cu aspartam, zaharina, sare, otet, arome

Alimente de evitat:
indulcitori: zahar, glucoza, sorbitol, sirop, melasa;
dulciuri: bomboane, ciocolata, gem, miere, fructe confiate, fructe uscate, curmale, caise, prajituri, budinci, deserturi imbogatite, biscuiti cu ciocolata, lapte condensat si praf, creme, inghetate, deserturi cu gelatina;
mincaruri: maioneza, sosuri, prajeli, carnuri grase, cirnati, peste gras;
bauturi:sucuri de fructe indulcite, toate bauturile alcoolice

| unicka a răspuns:

Ce a dat la mine rezultat dupa ani buni de chin a fost regimul vegetarian

| Ana-Maria94 a răspuns:

Eu tin regim din clasa a3a, bine am mai mancat nu am tinut mereu dar vreau sa zic ca atunci a fost prima oara, deci nu asociam mancarea, nu mancam dupa ora 5.am renuntat la dulciuri, sucuri, paine alba, prajeli, beam apa plata si faceam pe bicicleta, am slabit 12 kg. Iar acum tin un regim recomandat de Dr endocrinolog si in prima luna am dar 5 kg este destul de sctict, dar nu am de ales.bafta

| klaudiu2009 a răspuns:

Alina lasa retele de slabit ca eu te plac si asa laughing

| alina_3473 explică:

As dori o cura de slabire pe care ati tinut-o si a dat rezultate. Mersi

| alina_3473 explică:

As dori o cura pe care ati tinut-o si a dat rezultate.mersi