| WayhaughtK a întrebat:

Azi am lesinat de la o taietura.
Eu sunt o fire tare, am vazut sange de multe ori, m-am mai taiat si mai grav, dar nu am lesinat niciodata.
Asta a fost de dimineata dupa ce m-am trezit cand imi taiam salam. Si m - am taiat si a curs mult sange si m-am ridicat de la masa sa merg sa ma curat si sa pun bandaj, dar mi-a venit rau si am lesinat. Plus in ziua precedenta nu prea am baut apa.
Care sa fie cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BlackBriliant a răspuns:

Lipsa de calciu. Supradyn Forte e bun pentru lipsa de calciu

| Ineys a răspuns:

Eu lesin dimineata stand pe scaun la birou cand se deschide software-ul cu care lucrez... De obicei sunt o fire tare... dar parca ma ia asa cu lene si imi cade capul pe masa.

Eu cred ca te-ai panicat si din cauza ca nu ai fost ajutat de adrenalina ai lesinat. Ai mentionat ca te-ai taiat si mai grav. Probabil atunci cand te-ai taiat mai grav, adrenalina cauzata de soc a prevenit lesinul. Acum... ca te-ai taiat in timp ce mancai salam nu vad de ce-ar declansa adrenalina.
Inainte te-ai taiat in situatii mai... incitante?

| WayhaughtK explică (pentru Ineys):

De obicei in conserve. Dar o data mi-am prins degetul la usa si mi-a iesit carnea prin el. Si sange evident. Dar nu am lesinat.