Exact aşa o aveam şi eu. Anestezia este un ajutor antidurere. Din moment ce ţi-a făcut anestezia, nu mai simţi o durere aşa de mare. Simţi o mică pişcătură. Este ca şi cum te înţeapă un ţânţar, poate puţin mai dureros în cazul tău.
Înainte de injecţie, îţi va fi frică, vei avea emoţii. Dar atunci când eşti pe scaun, trebuie să fii fericită, să nu te gândeşti la ceva rău. Crede-mă, durerile de menstruaţie sunt mai dureroase decât durerea de la dentist.
Baftă!
Bună.
Du-te mâine, sub anestezie nu o să mai simți nicio durere, îți va da local cu un spray care are rol de o ușoară anestezie pentru a nu simți când îți înțeapă gingia și introduce anestezicul.
Multă sănătate!
Pa, pa.
Multumesc frumos! Si...stii ce ar putea fi acea substanta alba? Mi-a pus la masea.Are un gust ciudat, medicul mi-a spus ca este tratament, insa e destul de tare.
Bună.
Este un calmant.
Pa, pa.
La ce durere de măsea ai,înţepătura acului o să ţi se pară rai! Anestezia nu se face în pulpa dentară,ci în gingie, la rădăcina dintelui în bolnav.E mai bine să ţi-o scoată, că plombele nu ţin, se degradează cu timpul şi tot acolo ajungi.E mai dureroasă plombarea decît extracţia, că te ia cu drill-ul de te urci pe pereţi!
Pana nu vezi pe pielea ta nu stii cum este cati ani ai? asa eram si sunt in continuare si eu desi am scos doua masele pana acum si nu m-a durut
ce ti-a pus doctorul acolo posibil sa fi fost arseni ca sa iti omoare nervul sa nu mi fie nevoit sa iti mai faca injectie, sa stii ca injectia(anestezia) nu doare absolut deloc, si eu sunt foarte fricos, mor cand vad ac de siringa, dar chiar nu doare, iar daca iti omoara nervul nu o sa mai ai probleme cu maseluta. pentru ca nu mai are ce sa te doara. acum sa speram ca nu ai si tu probleme cu anestezicul ca mine bafta fii puternic/a.
Am 15 ani. Mi-a spus ca nu incearca sa o scoata pentru ca vede clar ca imi este frica, mai ales de injectie.
Multi inainte, toata treaba este sa nu iti fie frica, atata timp cat iti face anestezic si este unul foarte bun nu ai nici o problema, eu cand m-a scos am inchis ochii si i-am lasat sa lucreze si chiar ma gandeam oare ce e acolo, ce imi fac cum este cand si dupa ce o scoate ai aceeasi senzatie pe care o aveai in copilarie cand scoteai dintisorii de lapte la fel se intampla si aici bafta si curaj, nu ma face si tu de ras ca m-am facut eu destul
Cunosc şi eu fobia pentru dentist, dar cu timpul am trecut pe lângă ea. Ştiu că e ciudat, dar dacă îţi strângi mâinile şi gândeşti pozitiv, durerea devine plăcută! Ţi-o spun din propria mea experienţă. După asta, mi-a plăcut enorm la dentist. Deci, sfatul meu este să nu îţi fie frică. Cu toţii trecem prin asta.
Baftă!
Dupa injectie (anestezie) simti o durere atunci cand extrage maseaua? De fapt la mine e un pic complicat.Maseaua s-a spart in doua.O jumatate este intreaga, cealalta este mancata pana jos.
Aa..si mi-a pus o chestie la masea. Ceva alb cu gust urat (de medicament) inca e acolo... dupa cat timp pot manca? E destul de mare chestia aia si daca se atinge de maseaua de sus ma doare pentru ca cea de jos este apasata...
Exact aşa o aveam şi eu. Anestezia este un ajutor antidurere. Din moment ce ţi-a făcut anestezia, nu mai simţi o durere aşa de mare. Simţi o mică pişcătură. Este ca şi cum te înţeapă un ţânţar, poate puţin mai dureros în cazul tău.
Înainte de injecţie, îţi va fi frică, vei avea emoţii. Dar atunci când eşti pe scaun, trebuie să fii fericită, să nu te gândeşti la ceva rău. Crede-mă, durerile de menstruaţie sunt mai dureroase decât durerea de la dentist.
Baftă!
Si eu am oroare de dentisti...
Dar e adevarat. dupa ce iti face anestezia iti amorteste toata gura si nu mai simti nimic...
E mai mult frica si stresul.
Este un medicament (nu mai stiu exact cum se scrie)ketorol i se spune e foarte bun eu am avut infectie si nu imi trecea cu nimic. Dupa un timp am gasit medicamentul asta...e foarte bun
/Am avut aceiasi problema...la 4 ani
De fapt nu doare...dar frica te face sa ta gandesti ca o sa te doara...