| Andrei200300 a întrebat:

Azi am muncit puțin mai mult,fac interioare, și la un momentdat am simțit o amețeală in cap puternica pentru 4 5 secunde, eu sunt și puțin ipohondru, ma gândesc e posibil sa fac accident vascular? acum simt un disconfort la tâmplă dreapta, ce iradiază puțin mai jos,eu am început de hipertensiune, mi am luat o acum când am ajuns acasa si era 15, posibil ca am urcat scările la casa pana sa o iau,sau e posbil o cădere de calciu? analizele mereu au ieșit bune, la colesterol total a ieșit 70 la suta bună din toate colesterorurile, am 180 și 90 kg, mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

AVC-ul nu se face așa ușor. Se pare că este vorba despre sindrom vertiginos pe bază de hipertensiune.

| ioana748 a răspuns:

Probabil trebuie sa iei tratament pentru hipertensiune.
Totuși sa stii ca munca in exces poate sa aduca ceva probleme.
Pana ajungi la medic ia magneziu, calciu, zinc.
Multa sanatate,

| gabicoo a răspuns (pentru ioana748):

În cazul lui ar fi bine să ia și niște Bilobil de 40 mg.

| gabicoo a răspuns (pentru ioana748):

Și Magnerot.

| kalasnicov22 a răspuns:

Pare a fi o lipsa de vitamina B de la bere.

| Mindfulness a răspuns:

Aproape toți care au ipohondrie, anxietate, paranoia, psihoza cred că se poate întâmpla așa ceva, dar e doar o frica nejustificată care e amplificată de propriile gânduri și frici.

| ioana748 a răspuns (pentru gabicoo):

Da,ar fi foarte bun.

| Lalal66 a răspuns:

AVC nu-l faci asa usor, intr-adevar esti mai predispus daca ai probleme cu inima. Si eu sunt ipohondru si cred ca am cancer pulmonar chiar daca in realitate nu am niciun simptom si ma simt perfect normal. Sunt fumator si in mai am citit pe net despre asta ca ma durea putin in piept (durere care a trecut peste 2 zile) si de atunci am ramas ipohondru si foarte anxios pe subiecte medicale

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit, ca nu ti s-a intampla nimic.

| Furnicuta000 a răspuns:

Acum daca e sa fim sinceri, accidentul vascular pe care il fac tinerii care se numeste de fapt anevrism poate aparea oricand si la oricine. Nu trebuie sa ne traim viata cu gandul ca patim ceva. Daca e sa se intample se intampla si gata. Tu poti sa mergi la medic sa te cauti sa vezi daca ai vreun anevrism pentru ca foarte multi oameni traiesc asa cu el si exista oricand riscul sa se rupa. Sa ne intelegem, riscul sa ai asa ceva e foarte mic dar eu ti-am zis ca nu trebuie sa stai in stres continuu. Iar daca fumezi ar trebui sa te opresti. Riscul de boli cardiovasculare e de infinit de ori mai mare la fumatori. Mergi pe orice sectie de cardiologie din orice spital si o sa vezi ca majoritatea oamenilor pana in 60 ani internati acolo sunt fumatori. Sa fumezi e cel mai rau lucru pe care il poti face organismului

| johnnny123 a răspuns:

"Puțin ipohondru"?

Omule, ai pus 50 de întrebări despre toate cancerele tale închipuite, despre scaunul tău verde de la zeamă de varză și despre faptul că-ți petreci timpul căutând boli pe internet...

Aș zice că ești ceva mai mult decât "puțin ipohondru".