Ca sa fii mai sigur ca nu te infectezi da-te cu baneocin. Spalat de doua ori pe zi si uns cu baneocin si trece repede
Nu, dar spala rana cu rivanol sau apă oxigenata, si un timp nu te mai epila sa se cicatrizeze rana.
SI eu ma fac cu bigu, si cu un aparat fara gratar dala vechi in zona intima.Depinde de taietura. Spalate mai des, si schimbate des la lenjerie.Nu da cu nici o lotiune, sau crema, poate contine alcool sa te irite si mai rau.Dormi si tu fara lenjerie noaptea, sa se aeriseascas.Va trece, stai linistit.E foarte bine ca pastrezi igiena intima f curata. Spor, si data viitoare ai grija cum iti ti membru Cu timpul devine mai usor.Eu spre exemplu ma barbieream in cap(ala de sus haha)si prima data am inceput in fata oglinzi, si ma chinuiam, au trecut anii si acum ma fac in cada, numai am nevoie de oglinda.Practica te face sa te perfectionezi! Ignora rautatile, si un sfat amical, daca te faci o data la 4 5 zile, sau o saptamana cu bigu, o sa fie mai usor, si riscu sa te tai scade.
Iti spun eu ca nicio fata cu care vei fi nu va vrea sa intretina relatii sexuale cu tine daca ai tufis in pantaloni
Sa te infectezi cu ce?
Pune ceva cicatrizant ca sa se vindece mai repede si atat, in rest igiena normala.
anonim_4396 întreabă: