| PsyhoChild a întrebat:

Azi am reusit sa ma tai la penis in timp ce ma epilam.
Taietura este mica, dar am spalat cu apa si sapun, iar apoi am pus un bandaj.
Exista riscul de a ma infecta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Felys a răspuns:

Ca sa fii mai sigur ca nu te infectezi da-te cu baneocin. Spalat de doua ori pe zi si uns cu baneocin si trece repede

Bula
| Bula a răspuns:

Exerseaza mai departe!
Poate la o data viitoare vei reusi sa ti-l tai complet. big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, dar spala rana cu rivanol sau apă oxigenata, si un timp nu te mai epila sa se cicatrizeze rana.

| Liviu a răspuns:

SI eu ma fac cu bigu, si cu un aparat fara gratar dala vechi in zona intima.Depinde de taietura. Spalate mai des, si schimbate des la lenjerie.Nu da cu nici o lotiune, sau crema, poate contine alcool sa te irite si mai rau.Dormi si tu fara lenjerie noaptea, sa se aeriseascas.Va trece, stai linistit.E foarte bine ca pastrezi igiena intima f curata. Spor, si data viitoare ai grija cum iti ti membru happy Cu timpul devine mai usor.Eu spre exemplu ma barbieream in cap(ala de sus haha)si prima data am inceput in fata oglinzi, si ma chinuiam, au trecut anii si acum ma fac in cada, numai am nevoie de oglinda.Practica te face sa te perfectionezi! Ignora rautatile, si un sfat amical, daca te faci o data la 4 5 zile, sau o saptamana cu bigu, o sa fie mai usor, si riscu sa te tai scade.

| Cksihja a răspuns:

Doar femeile se epilează, ești femeie?

| PsyhoChild explică (pentru Cksihja):

Iti spun eu ca nicio fata cu care vei fi nu va vrea sa intretina relatii sexuale cu tine daca ai tufis in pantaloni laughing

| alina2k18 a răspuns:

Sa te infectezi cu ce?
laughing
Pune ceva cicatrizant ca sa se vindece mai repede si atat, in rest igiena normala.