| ioanamaria2000 a întrebat:

Azi dupa ce m-am trezit, la vreo 15 min, m-au apucat niste crampe ingrozitoare si am avut un scaun lichid, dar format numai din mucus. Dupa ce am mers inapoi in camera, au început iar crampele, dar am avut scaun normal de data asta. Am luat totusi un Imodiun. Nu am probleme cu stomacul aproape niciodată si am mancat ce au mancat si membrii familiei mele. Oare ce sa fi fost?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai lin. Toti ne stricam la stomac uneori. De la mancare, apa, dezechilibru in flora intestinala. Daca vrei sa te asiguri ca totul este ok, mai bine te duci la medic. Cacare usoara happyhappyhappy

| ValentinMihai78 a răspuns:

Indigestie! NICIODATĂ nu considera că ceea ce mănâncă alții și tolerează puteți tolera!
Luați în considerare și canicula, de asemenea cea mai mare greșeală este de a provoca stres termic stomacului. Adică a consuma un aliment cald sau la temperatura camerei și a bea un lichid rece, chiar foarte rece! Și, acest lucru provoacă deranj intestinal.
Morcov? ras, crud ajută.

| ioanamaria2000 explică (pentru ValentinMihai78):

Da, ce-i drept am mancat cam rece ieri, probabil si de la caldura de afara

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru ioanamaria2000):

Nu te panica! Orez fiert cu puțină sare și morcov? ras, ajută foarte mult. Dar, fără nimic altceva, doar orez, morcov și sare. Și, un pic de atenție la temperatura alimentelor față de căldura de afară!

| AndreiN120 a răspuns:

Salut

Este posibil ca simptomele pe care le-ați experimentat să fie cauzate de o gastroenterită virală sau bacteriană. Gastroenterita poate fi cauzată de diferite virusuri sau bacterii care infectează tractul digestiv și cauzează simptome precum crampe abdominale, diaree și vărsături.

Este important să vă hidratați bine și să evitați alimentele grele sau picante. Dacă simptomele persistă sau se înrăutățesc, este recomandat să consultați un medic pentru un diagnostic și un tratament adecvat.

De asemenea, este important să fiți atentă la igiena personală, să spălați bine mâinile și să evitați contactul cu persoanele care prezintă semne de infecție gastro-intestinală.

Sper că aceste informații v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau dacă simptomele persistă, vă recomand să consultați un medic.