| qieiqpalz a întrebat:

Ba frate m-a prins azi la scoala o durere de vezica, nu stiu de ce cand ma scapa la baie merg.E o durere destul de puternica (dupa ce mi-am facut treaba atunci a inceput sa ma doara ) poate pentru ca azi am avut gaze si nu le-am dat dar nu stiu, help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ba frate, cred ca porti in vezica un bolovan si va trebui sa bei mult sa se elimine.
Nu te invidiez, e dureroasa treaba...

Răspuns utilizator avertizat
| Mircea08 a răspuns:

Posibil sa fie de la o pietricica de la rinichi care a plecat si produce durere pe unde trece

| qieiqpalz explică (pentru Mircea08):

0_0 o m g sper sa nu am pietre la rinichi acum nu ma mai doare dupa ce m-am pus in pat nu am mai avut treaba

| qieiqpalz explică:

Esti proasta smr eu zic ca DUPA ce am fost la wc a inceput sa ma doara

| lorena66 a răspuns:

E posibil să-ti vina ciclul. La majoritatea asa se intampla. Daca ai dureri de sâni, de cap sau chestii de genul, e posibil. Zilele astea ia-ti un tampon cu tine la scoala, sau cel putin niste șervețele.Multă sănătate!