| qieiqpalz a întrebat:

Ba frate m-a prins azi la scoala o durere de vezica, nu stiu de ce cand ma scapa la baie merg.E o durere destul de puternica (dupa ce mi-am facut treaba atunci a inceput sa ma doara ) poate pentru ca azi am avut gaze si nu le-am dat dar nu stiu, help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Mircea08 a răspuns:

Posibil sa fie de la o pietricica de la rinichi care a plecat si produce durere pe unde trece

| lorena66 a răspuns:

E posibil să-ti vina ciclul. La majoritatea asa se intampla. Daca ai dureri de sâni, de cap sau chestii de genul, e posibil. Zilele astea ia-ti un tampon cu tine la scoala, sau cel putin niste șervețele.Multă sănătate!

| qieiqpalz explică (pentru lorena66):

Sunt baiat

| qieiqpalz explică (pentru Mircea08):

0_0 o m g sper sa nu am pietre la rinichi acum nu ma mai doare dupa ce m-am pus in pat nu am mai avut treaba

Bula
| Bula a răspuns:

Ba frate, cred ca porti in vezica un bolovan si va trebui sa bei mult sa se elimine.
Nu te invidiez, e dureroasa treaba...

| Violleta2022 a răspuns:

Hai pe bune, char vrei ajutorul nostru?
Du-te la wc si fa-ti nevoile, ca nu putem sa-ti bagam noi supozitorul in fund!

| qieiqpalz explică:

Esti proasta smr eu zic ca DUPA ce am fost la wc a inceput sa ma doara

| patrik986 a răspuns (pentru Violleta2022):

Omul a intrebat de ce l-a durut cand sa urinat, nu vad care este problema. Nu inteleg de ce sunt persoane care raspund la intrebari doar ca sa se afle in treaba si mai ales sa insulte.

| Violleta2022 a răspuns (pentru patrik986):

Daca nu ti-a placut raspunsul meu, te sfatuiesc sa mergi mai departe si sa nu intrii in polemici cu mine sau alti useri carora nu le intelegi sau placi raspunsul.
Bunul simt ar fi trebuii sa te opreasca, daca-l l-ai fi avut!