| RealLife a întrebat:

Bautul de apa in exces dauneaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod normal, nu. Depinde si ce intelegi prin exces. In mod normal, organismul se opreste singur pe la 4-5 litri. Daca nu, e cazul sa te vada un medic endocrinolog.

97 răspunsuri:
| OanaVlad a răspuns:

Nu cred ca dauneaza deloc... slbesti putin daca bei multa apa big grin spar ca te-am ajutat happy

| Dutzulescu a răspuns:

Da, dauneaza saltelei pe care dormi.

| Bubbles_8156 a răspuns:

Am inteles ca este chiar sanatos, si cica iti mai spala si toxinele.happy

| Alexia_2635 a răspuns:

Nu. E bine să bei multă apă! 2 l de apă pe zi.sau cât vrei. nu are nimic.

| jedi_8834 a răspuns:

Tot ce este in exces dauneaza

| Elenuca3567 a răspuns:

Da, normal ca bautul apei in exces dauneaza, orice e in exces dauneaza, deci bea cata apa ai nevoie, nu aubza... happy plus ca organismul isi poate lua lichidele de care are nevoie si din mancarea pe care o mananci (fructe, legume, supe, scurui naturale).
p. s mergi la medicul de familie, el sigur te va indruma mult mai bine.

| weeds a răspuns:

Asta ne-ar mai lipsi, sa ne bombardeze aia cu " excesul de sare, zahar, grasimi si apa este daunator sanatatii".

| georginika a răspuns:

Din cate stiu eu nu dauneaza.De la o vreme chiar incerc sa beau 2 citri de apa pe zi.Si la cata apa beau nici nu mai am pofta de mancare.

| MrSpooky a răspuns:

Nu cred...se stie ca pe zi trebuie sa bei aproximativ 2 litri de apalaughing

| ஐNoNameஐ a răspuns:

Doi litri e de ajuns.

| barcelonamessi a răspuns:

Nu dauneaza, trebuie sa bei 2l de apa pe zi

| andutuprimus a răspuns:

Posibil, depinde cât bei, si trebuie sa bei cel putin 2 litri pe zi.

| brigitta333 a răspuns:

Nu, dar daca bei mai mult de patru litri pe zi, eu zic sa mergi la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Firesc ar fi sa nu dauneze, insa daca este apa de la robinet (cu clor) dauneaza, ajungand sa faci piatra la rinichi, dar organismul nu prea are cum sa ceara mai mult de 3 L de apa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu pot spune ca bautul de apa dauneaza, dar in exces ti-ar putea imbolnavii rinichi, fiindca practic iti,, hidratezi,, prea des organele, iar corpul tau are nevoie de 73 % apa, rinichi fiindca practic ii fortezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii cum sa bei apa iti face foarte bine la sanatate, si eu am patit asa ceva, cum mama naibii sa-ti faca rau sau nu stiu ce mai gauri in stomac atita timp cit bei apa sanatoasa, cit la suta din corpul nostru este apa? nu fratica, nu-ti face rau daca vrei sa aflii mai multe de cit de miraculoasa este apa da-mi un mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin exces. de exemplu 2l p zi nu e mult, e chiar indicat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu deloc chiar este recomandat de doctor minim 2 litri de apa zilnik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi sa nu ai diabet insipid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar dauna? Dimpotriva, face bine. Ce e in plus pentru. organism se elimina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dauneaza.este chiar indicata sa bei cel putin 2l de apa pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ba chiar e foarte bine sa bei apa mai ales vara, vara trebuie sa bei maxim 3 litri pe zi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dauneaza daca nu sunt mai multe kilograme de apa sunt indicate doar 2 litri pe zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu are nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Privind partea economica:normal ca dauneaza...frate...poai dc sa cheltuie maicata atatia bani pe apa? face o gaura mare in bugetul familiei.privind partea biologica:este foarte sanatos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu anul trecut nu am baut foarte multa apa... Nicimacar 1 litru pe zi straight face (si nici acum nu beau) dar in o saptamana. am baut cam 4 litri pe zi big grin si TA DA am "imbratisat" veceul happy, depinde cum e obisnuit corpul tau happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.niciodata, apa face foarte bine organismului