In mod normal, nu. Depinde si ce intelegi prin exces. In mod normal, organismul se opreste singur pe la 4-5 litri. Daca nu, e cazul sa te vada un medic endocrinolog.
Nu cred ca dauneaza deloc... slbesti putin daca bei multa apa spar ca te-am ajutat
Da, normal ca bautul apei in exces dauneaza, orice e in exces dauneaza, deci bea cata apa ai nevoie, nu aubza... plus ca organismul isi poate lua lichidele de care are nevoie si din mancarea pe care o mananci (fructe, legume, supe, scurui naturale).
p. s mergi la medicul de familie, el sigur te va indruma mult mai bine.
Asta ne-ar mai lipsi, sa ne bombardeze aia cu " excesul de sare, zahar, grasimi si apa este daunator sanatatii".
Din cate stiu eu nu dauneaza.De la o vreme chiar incerc sa beau 2 citri de apa pe zi.Si la cata apa beau nici nu mai am pofta de mancare.
Daca stii cum sa bei apa iti face foarte bine la sanatate, si eu am patit asa ceva, cum mama naibii sa-ti faca rau sau nu stiu ce mai gauri in stomac atita timp cit bei apa sanatoasa, cit la suta din corpul nostru este apa? nu fratica, nu-ti face rau daca vrei sa aflii mai multe de cit de miraculoasa este apa da-mi un mesaj
LarisaChe07 întreabă: