| RobertG101 a întrebat:

Bua ziua. Orezul brun e mai sanatos decat cel alb? Si e bun pentru regim de slabire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MihaelaDart a răspuns:

Daca doi membri TPU raspund cu aceeasi chestie, toti aia 10 se iau dupa primii 2.
Orezul este recomandat in diete in limitele normale.
Citez dintr-un articol "Orezul nu te îngraşă, ca aliment, orezul este nutritiv şi uşor de digerat, iar pe deasupra nici nu îngraşă: 50 g de orez gătit dietetic conţine doar 62 de calorii, comparativ cu aceeaşi cantitate de cartofi, care îţi aduc un aport de 140 de calorii. Datorită conţinutului bogat în amidon, zahăr şi alte vitamine, care pentru a fi digerate solicită acţiunea mai multor enzime digestive, orezul ajută la combaterea îngrăşării. Pentru această dietă se recomandă orezul integral, care este mult mai bun, deoarece atenuează senzaţia de foame pentru mai mult timp, însă în caz că nu găseşti în comerţ, poţi folosi şi orez alb. "

Mai multe informatii http://www.csid.ro/......-13524544/

Eu folosesc in dieta mea low-carb faina de orez, este recomandata in dieta mea

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| peperonies a răspuns:

E mai sanatos decat cel alb dar nu e bun pentru slabit.

Răspuns utilizator avertizat
| peperonies a răspuns (pentru RobertG101):

Pai daca e buna de ce te-ai limitat la o felie?winking