| Gabitaancutaelena a întrebat:

Buba TPU va rog ajutati-ma????????acum 1 zi am avut rosu in gat..am luat ceaiuri antibiotic pastila de supt pana am inceput sa fac pauza trebuia sa iau antibioticu odata la 8 ore eu il luam mai tarziu si azi m-am spalat pe cap si l-am lasat sa se usuce la temperatura camerei apoi am iesit afara si acum am frisoane dar durerea in gat a disparut e posibil sa se fi dus raceala in stomac? si sa am frisoane? mentionez ca in gat numai am nimjc..am nevoie de niste sfaturi ce sa fac sa imi treaca frisoanele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| adrianjk a răspuns:

Ai supt antibioticu si n a fost bine nu? Atunci sa sugi si cioaca

| Digikey a răspuns:

Ai covid.Primul simptom este gatul.al doilea frisoane si dureri musculare, maine poimaine o sa-ti dai seama ca nu mai ai gust si miros.

| Gabitaancutaelena explică (pentru adrianjk):

Jet rapanule

| Gabitaancutaelena explică (pentru Digikey):

Hai ca corona virus daca e? in ziua de azi daca racesti oleaca gata ai covid sunteti batuti in cap frate

| Digikey a răspuns (pentru Gabitaancutaelena):

Daca esti moldovean clar nu este corona virus.
Au si virusii mandria lor.

| Neagunicoleta38 a răspuns:

Și pa ce ore o luai