De obicei dureaza 14 zile.Depinde de fiecare... un coleg de-al meu avea 18 cand a facut si in 7 zile i-a trecut. Dupa ce ti-au aparut acel cruste, incepe sa se vindece, mai dureaza 1-2 zile Bafta
Eruptia iti va trece peste vreo 10 zile. Semnele, in 3 luni (cele care nu le-ai rupt, fiindca cele rupte lasa cicatrici).
Pai eu am avut varicela, iar in prima saptamana e saptamana in care iti apara bubitele, abia pe la sfarsitul saptamanii incep sa se uisuce sau sa se sparga (acelea cu lichid in ele ). Cam asta e insanatosire grabnica, si mai ai de astepat.PS : Nu te scarpina asa tare o sa-ti ramana semne, dar eu am fost la doctor si iti da o solutie pentru a te da pe bubite.nu are efecte, dar te linisteste si nu te mai mananca asa rau. funda
Cred ca mai ai de stat intre 7 si 10 zile prietena mea cea mai buna a stat cu varicela 3 saptamani. Afara poti iesi pana toate bubitele au crusta.
Si eu am avut!
o sa-ti iasa si in cap, printre par
n-o sa poti dormi noaptea de la ele
nu poti sa te speli deloc pe cap
nu trebuie sa iesi afara
varicela va dura maxim 2 saptamani, depinde de la pers la pers
nu le sparge, nu le rupe, nu te scarpina iti va iesi semne
l poti da cu mixtura mentolata sa nu te mai manance @
fundix?
sau daca nu imi poti acorda fundix da-mi macar voturi, sa faci ce ti-am spus, altfel tot tu vei regreta!
ia'le ca pe niste sfaturi!
Pai si eu am avut varicela si mi-au trecut cam dupa 2 saptamani! ai grija sa nu le atingi pentru ca poate ti se vor sparge si vei raane cu urma pe toata viata! funda?
Eu am 21 de ani si am avut varicela acum 2 luni. Am stat 14 zile. Au mai avut si 3 colegi varicela si ei tot 14 zile au stat.
Si eu am de 3 zile:-s peste tot, sper sa imi treaca in 6 zile altfel mi-a stricat toate planurile de vacanta... Dar totul depinde de la persoana la persoana depinde de organismul fiecaruia in cat timp o sa ti se vindece
. Cert e ca nu trebuie sa iesi deloc afara altfel ti se vor ascunde(vor disparea de pe piele) si vor aparea in interior. iar atunci vei avea nevoie de internare.
@RosseNameRalukDanootsa : Da, mi-au aparut de mult in cap, printre par, dar eu nu am porbleme pot dormii.si da, am fost la doctor si mi-a spus sa imi iau solutie dinaia, mentolata. Mersi de sfaturi, esti o scumpa!
14 zile? :O Pai de pe spate au inceput sa imi mai dispara . 14 zile cred ca e prea mult
sper ca intr-o saptamana, sau maxim 8-9 zile sa imi treaca.
Multumesc de raspunsuri!