| RocsiiD a întrebat:

Bun, deeeeci laughing ...Sunt in a6a zi de varicela. Si vreau sa va intrebbatting eyelashes cam cand ar trebui sa imi treaca, avand in vedere ca am pe tot corpul, de alaltaieri parca, a inceput sa imi iasa si pe picioare, dar deja, pe spate, si pe piept au inceput sa se mai inchida la culoare, si sa se mai usuce putin. intr-o saptamana imi trece tot? adica nu neaparat sa mi se duca si semenel care vor aparea dupa ce va trece.doar ele.cand vor disparea. Astept raspunsuri. FUNDA! Multumeeeesc ^^

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Carminaa a răspuns:

De obicei dureaza 14 zile.Depinde de fiecare... un coleg de-al meu avea 18 cand a facut si in 7 zile i-a trecut. Dupa ce ti-au aparut acel cruste, incepe sa se vindece, mai dureaza 1-2 zile tongue Bafta

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eruptia iti va trece peste vreo 10 zile. Semnele, in 3 luni (cele care nu le-ai rupt, fiindca cele rupte lasa cicatrici).

| adutzadragutza a răspuns:

Pai eu am avut varicela, iar in prima saptamana e saptamana in care iti apara bubitele, abia pe la sfarsitul saptamanii incep sa se uisuce sau sa se sparga (acelea cu lichid in ele ). Cam asta e insanatosire grabnica, si mai ai de astepat.PS : Nu te scarpina asa tare o sa-ti ramana semne, dar eu am fost la doctor si iti da o solutie pentru a te da pe bubite.nu are efecte, dar te linisteste si nu te mai mananca asa rau. funda

| larousee a răspuns:

Cred ca mai ai de stat intre 7 si 10 zile happy prietena mea cea mai buna a stat cu varicela 3 saptamani. Afara poti iesi pana toate bubitele au crusta.

| nonny50 a răspuns:

In 9 zile maxim

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Si eu am avut!
o sa-ti iasa si in cap, printre par
n-o sa poti dormi noaptea de la ele
nu poti sa te speli deloc pe cap
nu trebuie sa iesi afara
varicela va dura maxim 2 saptamani, depinde de la pers la pers
nu le sparge, nu le rupe, nu te scarpina iti va iesi semne
l poti da cu mixtura mentolata sa nu te mai manance @

fundix?
sau daca nu imi poti acorda fundix da-mi macar voturi, sa faci ce ti-am spus, altfel tot tu vei regreta!

ia'le ca pe niste sfaturi!

| Carminaa a răspuns:

Ccel mai sigur intr-o saptamana iti trece.

| alexia221 a răspuns:

Pai si eu am avut varicela si mi-au trecut cam dupa 2 saptamani! ai grija sa nu le atingi pentru ca poate ti se vor sparge si vei raane cu urma pe toata viata! funda?

| Batman_3206 a răspuns:

Eu am 21 de ani si am avut varicela acum 2 luni. Am stat 14 zile. Au mai avut si 3 colegi varicela si ei tot 14 zile au stat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam 3 saptamani dureaza pana te vindeci total. imbraca-te in rosu caci erupe mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am de 3 zile:-s peste tot, sper sa imi treaca in 6 zile altfel mi-a stricat toate planurile de vacantasad... Dar totul depinde de la persoana la persoana depinde de organismul fiecaruia in cat timp o sa ti se vindecetongue. Cert e ca nu trebuie sa iesi deloc afara altfel ti se vor ascunde(vor disparea de pe piele) si vor aparea in interior. iar atunci vei avea nevoie de internare.

| RocsiiD explică:

@RosseNameRalukDanootsa : Da, mi-au aparut de mult in cap, printre par, dar eu nu am porbleme happy pot dormii.si da, am fost la doctor si mi-a spus sa imi iau solutie dinaia, mentolata. Mersi de sfaturi, esti o scumpa!

14 zile? :O Pai de pe spate au inceput sa imi mai dispara straight face. 14 zile cred ca e prea mult sad sper ca intr-o saptamana, sau maxim 8-9 zile sa imi treaca.
Multumesc de raspunsuri!