Ţie probabil ţi-e frică de dentist. Nu văd ce legătură ar avea cabinetul. Sfatul meu e să alegi o doamna doctor mai tănără. Pe mine asta m-a ajutat . Nu cred că vreau un tip mai învărstă care să fie dur şi să te sperie, dar depinde. Oricum nu are de ce să îţi fie frică!
Buna,
Eu am fost foarte multumita de cei de la Green Dental. M-au cam uscat de bani, dar sunt multumita de ceea ce mi-au facut.
Au cabinetul in Victoriei, foarte aproape de metrou. Asa ca daca vrei, le poti face o vizita.
Pa.
Ce iti pot recomanda este ca, la prima intrevedere, la orice stomatolog te-ai duce, sa fie numai pentru o consultatie, nu si pentru interventie brusca.
Trebuie ca, mai intai, sa cunosti medicul care te va trata, sa ai o discutie prealabila cu el/ea si sa aflii dinainte ce iti propune, astfel incat sa poti avea si timp de gandire. Nu conteaza cata reclama are o clinica. Cel mai mult conteaza competenta, sinceritatea, atentia si rabdarea medicului tau. Iti raspunde cu rabdare la intrebari, fara a te grabi? Iti da amabil explicatii pentru ceea ce iti face? Sau, din contra, simti ca e grabit si vrea sa te scoata cat mai repede pe usa si sa-ti ia banii? Ori, prin falsa amabilitate, iti recomanda prea multe tratamente (care nu sunt neaparat necesare)?
Fii atenta, mai ales la supratratare. Nu te grabi si fa tratamentele cu pasi mici ca, in caz ca observi ceva suspect, sa poti intrerupe la timp interventiile acelui medic.
Fereste-te de cabinetele care fac reduceri sau oferte speciale la tratamente ori care-si fac prea multa reclama. In domeniul sanatatii, asta nu-i de bine.
Daca iti permiti, du-te la mai multe consultatii inainte sa iti alegi stomatologul. Comportamentul dinaintea tratamentului iti va da, cel putin, indicii si despre comportamentul din timpul tratamentului. Succes!
Mario1996 întreabă: