1.Iti cumperi o cutie cu bomboane
2.Mananci o bomboana si spui ca e memoplus
3.Fi atenta la lectie si nu te mai gandii la altceva(ca si cum ai fi luat memoplus)
Vei vedea ca functioneaza(cel putin la mine). Poate problema ta nu e ca nu stii, sau nu vrei, problema ta e ca nu ai incredere in tine. Trebuie sa fi atenta la scoala. Si mie imi sare gandul in alta parte dar daca incerci sa asculti profesoara si sa iti imaginiezi in mintea ta(in acelasi timp sa asculti) vei reusii. Bafta!
Nu stiu cat de mult isi fac efectul dar poti si tu sa-ti,, stimulezi,, memoria prin exercitii. Nu exista minuni pentru asa ceva.
Da, te-as sfatui sa iei Memoplus, dar tu nu trebuie sa iei la examen, tu trebuie sa iei cand proful preda pentru a putea sa reusesti la examen.BAFTA.
Sper ca rasp meu te-a ajutat. Funda
Eu am luat Memoplus si nu face nicio diferenta. Pune-te pe invatat pentru ca numai asa reusesti la examene. Nu exista minuni pentru asa ceva...
Memoplus se foloseste in timp ce inveti si sa nu crezi ca te ajuta sa memorezi sau ceva de genul, doar de ajuta sa te concentrezi mai bine si elimina oboseala deoarece are efectul cafelei. Daca citesti in prospect vei vedea ac nu este recomandat folosirea lui seara deoarece provoaca insomnii
Eu de exemplu am luat Memoplus, numai stiu exact daca o luna sau doua luni, dar si-au facut efectul.Pastilutele trebuiesc luate cu 3-4 luni inainte de examene. Ajuta foarte mult la concentrare, memorare, adica la circulatia de la nivelul creierului.Nu este nici un mit, ginkgo biloba chiar functioneaza, este foarte bun, iar rezultatele se vad din primele 2 saptamani.In primul rand trebuie sa nu te stresezi inutil,poti consuma de exemplu (suplimentar) seminte,nuci, alune, migdale, fistic, sunt o sursa bogata de acizi grasi care ajuta la imbunatatirea memoriei si nu numai.
Succes la examene. Pupici.
Multumesc de raspunsuri, sunteti haiosi, dar nu sunt la scoala, si ma refer mai mult daca au efect la a ma concentra, pentru a retine am examen de licenta.
Sissy24032 întreabă:
Mario1996 întreabă: