Bea apa distilata cu ea slabesti, bei 2 litri slabesti peste 7 kg intr-o saptamana. Apa distilata distruge celulele.
Nu am auzit pe nimeni sa slabeasca de la otet de mere si poate dauna sanatatii consumat excesiv
Te avertizez ca apa distilata are un gust oribil, eu am luat de acasa, se foloseste la calcatul hainelor, am baut 2l, si iti spun nu mia mai trebuit asa ceva. Prima oara cand bei, sa zicem o cana, nu ti se pare asa rau, dar dupa ce o termini, fiecare inghititura ti se va parea oribila. Apa distilata reprezinta apa calda, incalzeste-o, las-o sa se raceasca, peste 2-3 zile poti s-o bei. Ti-asi mai recomanda sa mananci doar o masa pe zi : ex: supa, stiu ca nu-i sanatos, dar asta functioneaza.
Pot sa pun lamaie in ea sau ceva? Nu vreau sa slabesc asa mult.Cateva kg dar nu am timp delooc de sport si dieta nu am cum sa tin O sa fierb maine apa si peste 2 zile o beau... beau cat mai multa, poate da rezultate, Doamne ajuta! Multumesc mult. Daca beau 5 l asa maxim intr-o saptamana, slabesc ceva? sau nu merge la toata lumea?
deeaiuta99 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: