Ce simti? Adica asa ziceam si eu ca am apendicita si ma intepa si ma durea, dar eram doar racita.Asa poate si tu,poate e din cauza ca depui prea mult efort,ca de exemplu: joci fotbal, alergi, cari greutati: galeti cu apa, cumparaturile pe care le faci, etc.
Da,cateodata se mai intampla.Nu toate au un motiv, dar iti spun sigur ca nu ai apendicita pentru ca daca ai fi avut, te-ar fi intepat partea dreapta cu tot cu picior sau te-ar fi intepat partea dreapta cu parte de sus dreapta, acum depinde de organism.Si nu ai mai fi putut sa mergi pentru ca apendicita se mareste pe timp ce trece si cu cat ea se mareste tu mergi din ce in ce mai aplecat, adica cocosat pana cand o.sa mergi in baston si ea o sa se sparga in tine.Asta este o poveste reala, care i s-a intamplat chiar mamei mele cand era mica.Deci,nu iti face griji,ca daca ai fi avut apendic, asa se numeste de fapt matisorul ala care se umfla, care cei fara cunostinte generale, il numesc apendicita si apendicita e operatia pe care o faci, ai.fi avut si dureri insuportabile, dar nu ai.Deci,nu ai nici apendic.
sweetys întreabă: