| AssassinuGamer a întrebat:

Buna, acum 2 zile am fost la o petrecere unde am fumat tigari destul de tari si destul de multe. Ieri dimineata ma racaia gatul intr-una. Azi mi-a mai trecut gatul si a inceput sa-mi curga nasul. Sunt semne pentru corona sau e de la tigari. Nu sunt fumator de fel.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt semne pentru tine că fumatul este un fel de corona. Și că în timp, te v omorî ca și corona.

| Digikey a răspuns:

La corona faci febra, si respiri sacadat si des ca un caine in miez de vara.
Sunt ex fumator cand fumam seara tigari made in Romania dimineata simteam gatul.Cand fumam made in Usa nu aveam nimic.

| AssassinuGamer explică (pentru Digikey):

Pai si au treaba tigarile cu faptul ca mi curge nasul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AssassinuGamer):

Tu sigur n-ai baut bere extrem de rece? Sigur ai racit.

| Digikey a răspuns (pentru AssassinuGamer):

Poate ai stat in curent.Nu mai are voie omul sa raceasca daca au innebunit astia cu virusul?

| XTreme25 a răspuns:

Cred ca doar ai rectul putin neumezit.

| AssassinuGamer explică (pentru Digikey):

Pai nu stiu. Faza e ca am bagat cu un baiat aceleasi tigari si avem aceeasi problema.de asta tot ma gandesc ca e de la tigarile alea.

| Digikey a răspuns (pentru AssassinuGamer):

Stai linistit, am avut pe cineva din familie pozitiv, nu s-a simtit rau si nici n-a infectat pe nimeni.
La un azil de batrani din 60 de pozitivi n-a murit niciunul, acum doua saptamani vuiau ziarele de focar la Izvoarele si acum se fac ca ploua.

| XTreme25 a răspuns:

Parerea mea e ce mananci **** yhwh, daca cel din familia ta nu are nimic, nu inseamna ca virusul nu e periculos

| Ineys a răspuns:

Clar corona. Asta e, nu mai fuma ca iei corona.

| AssassinuGamer explică:

Aveam corona pentru haterii de atunci acum am reintrat pe TPU sa scriu asta.