| Iryby a întrebat:

Bună, acum 2 zile am inceput sa iau pastile contraceptive Midiana zilnic, dar ma simt foarte rau din cauza lor. Le iau seara la 22:00 si pe la 4-5 dimineata ma trezesc si vomit. Vreau sa renunt la ele, dar intrebarea mea este "pot renunta la ele in cursul tratamentului sau trebuie sa termin blisterul?". Nu cred ca as putea sa le termin pentru ca ma simt foarte rau de la ele sad help me.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Opreste imediat pastilele si mergi la medic!
Evident ca nu sunt compatibile cu organismul tau!

Cine ti-a prescris acele anticonceptionale?
Ti-a facut intai teste hormonale?
Pentru ca, anticonceptionalele luate dupa ureche, fac mai mult rau in corp decat bine si risti sa faci chisturi, fibroame, noduli si dereglari masive ale tiroidei chiar.

5 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Nu le mai lua. Foloseste alta forma de contraceptie sau du-te la ginecolog/endocrinolog sa iti scrie altele.

Bula
| Bula a răspuns:

Mergi IMEDIAT inapoi la medicul care ti-a prescris tratamentul si spune-i de simptome si reactiile adverse.
Va schimba tratamentul pe alt medicament.

Daca le-ai luat "dupa ureche", fara indicatie medicala, atunci foloseste cate un pahar de apa in locul lui!
Nu inainte, nici dupa, ci IN LOC de act sexual tongue

| Iryby explică:

A, si inca ceva, le-am luat la recomandarea medicului meu ginecog.

| Iryby explică (pentru Bula):

Mi le-a recomandat medicul.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Iryby):

Atunci la el sa mergi inapoi, dar chiar maine!
Orice zi in plus poate face complicatiile mai severe.