Iaurtul și supa se maninca și fara dinți, cum sa fie vina ta? Te duci, și nu te va costa nimic repararea.
Eu mănânc alune și pâine prăjită și nu-mi cad, probabil nu au fost puse foarte bine. În 2 ani de când am aparatul, mi-au căzut doar 2 brackeți.
Stai linistita nu trebuie sa platesti nimic in plus, si eu am patit la fel la inceputul tratamentului, nu e vina ta daca ai mancat doar iaurt si supa, evident
Acum am mâncat o gogoașa și aia am rupt cu mana și s-au dezlipit fix ultimii 2 bracketi și am rămas cu sarma pe afara... Mi se pare mult sa se dezlipească 3, având in vedere ca miercurea trecută l-am pus
Nu va costa nimic, in plus nu au fost lipiți bine acei 2 bracketi, eu recomand sa te duci la dentist sa faca o verificare a bracketilor in caz de orice
Sa sper ca nu va costa nimic...am fost la dentist (alt doctor) a zis ca poate sa fie din cauza ca am mâncat ceva...dar știu sigur ca de la supe iaurturi și piureuri nu îți pică. Se vede ca nu a fost lipit bine ca nu mai am lipiciul ăla pe dinte