Stai linistita nu trebuie sa platesti nimic in plus, si eu am patit la fel la inceputul tratamentului, nu e vina ta daca ai mancat doar iaurt si supa, evident
Iaurtul și supa se maninca și fara dinți, cum sa fie vina ta? Te duci, și nu te va costa nimic repararea.
Eu mănânc alune și pâine prăjită și nu-mi cad, probabil nu au fost puse foarte bine. În 2 ani de când am aparatul, mi-au căzut doar 2 brackeți.
Acum am mâncat o gogoașa și aia am rupt cu mana și s-au dezlipit fix ultimii 2 bracketi și am rămas cu sarma pe afara... Mi se pare mult sa se dezlipească 3, având in vedere ca miercurea trecută l-am pus
Nu va costa nimic, in plus nu au fost lipiți bine acei 2 bracketi, eu recomand sa te duci la dentist sa faca o verificare a bracketilor in caz de orice
Sa sper ca nu va costa nimic...am fost la dentist (alt doctor) a zis ca poate sa fie din cauza ca am mâncat ceva...dar știu sigur ca de la supe iaurturi și piureuri nu îți pică. Se vede ca nu a fost lipit bine ca nu mai am lipiciul ăla pe dinte