| Iuliagabriela12 a întrebat:

Buna,acum aproape 3 ani au început să-mi apară niste pete roșii pe fata dar anul aceasta s-au agravat pe obrazul drept am o pata cat palma de mare că un cerc și pe obrazul stâng o pată tot că un cerc am dar mai mica că cealaltă pe langa aceste două pete au mai apurat niste pete de diferite forma mai mici mai mari pe obraz.Toata fata mea e acoperita de petele astea doar pe frunte nu am(acolo am doar coșuri).Nu mai pot suporta că toată fața e așa și mă mănâncă într-un hal acum că un an am avut coarja maro pe fata consider că din cauza cojei căre am avut-o cred că sa agravat.Mama îmi tot zice că o să mă ducă la medic dar nu o face și singura nu mă pot duce că am 14 ani ce sfaturi aveți că sa fac în legătură cu aceste pete niste remedii naturiste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Buna,
Pana ajungi la medic ia niste Claritine si incearca Mibazon de la farmacia veterinara.
Pudra de argila de la Aslavital este un produs bun pe care l poti incerca.
De asemenea pasta din bicarbonat cu putina apa.
Mierea ajuta si ea pusa direct pe eczeme.
Ceai de menta, galbenele, patlagina.
Trebuie sa te hidratezi.
Ar trebui sa te vada si un dermatolog.
Multa sanatate,

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Iuliagabriela12 explică (pentru ioana748):

Buna,când avusem coarja maro pe fata fusesem la medicul de familie și mi-a zis că sa mă dau cu bicarbonat cu putina apa să-mi treacă ce aveam pe fata și cred că am întrerup tratamentul cu el mi-au rămas petele pe fata.O sa vad ce mai fac și o să vorbesc cu mama sa mă duc la un dermatolog.Multumesc

| ioana748 a răspuns (pentru Iuliagabriela12):

Cu placerehappy