| Căpșuni a întrebat:

Acum cateva luni am avut un herpes in zona buzei superioaresi dupa ce s-a vindecat mi-a ramas un semn mic acolo.Azi a inceput sa ma doara in zona aceea...este posibil sa imi apara din nou un herpes? Daca da, cum pot sa previn aparitia lui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| cookie01 a răspuns:

S-ar putea sa iti fi ramas semn de la herpes, daca nu l-ai lasat sa se vindece si ai mai "lucrat" la el sau sa nu se fi vindecat complet. Daca e un alt herpes, numai peste o zi- doua vei sti si poti pune un plasture pentru herpes. Il gasesti la farmacie.

| angy77 a răspuns:

Herpesul apare atunci cand mananci foarte mult odata.Trebuie sa eviti asta, oricat ai fi de flamanda.Si cumparati de la farmacie un unguent numit Zovirax.Este fff bun, si daca pui la aparitie, ii opreste evolutia, si nu te alegi cu buba.Chiar va avea efect de lunga durata, si va impiedica sa mai apara.Dar sa iei Zovirax(e produs in Marea Britanie), chiar daca este mai scump, Aciclovirul de la noi, nu are efect asa puternic.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este foarte posibil. Nu poti preveni aparitia lui, dar daca te dai cu unguent Zovirax (e mult mai scump dar si mult mai bun ca Aciclovirul) imediat cum simti durerea, herpesul iesit va fi foarte mic si se va vindeca in scurt timp (3-4 zile)

| OnuOnulică a răspuns:

Da, se poate să iti mai apară.

| i0oOoOo0 a răspuns:

Și eu am pățit la fel inca nu a mai apărut însă semnul e acolo. eu zic sa mergem la dermatolog, o să mă duc și eu ..nu știu remediu inca

| ___pr6R a răspuns (pentru cookie01):

Pai și îmi va rămâne semn așa mereu?