| helloitsme222 a întrebat:

Acum câteva zile am avut o serie de antrenamente pentru abdomen cam dure. Următoarea zi am observat în secreția vaginala putin sange, de fapt aceasta este rozalie putin si am si acum, la 2-3 zile după. Credeti ca este ceva grav? Tin sa menționez ca nu ma doare nimic, doar am febra musculara de la exerciții (100abdomene,ridicări de picioare la piept, poziția aceea grea pentru a lucra hard musculatura1 minut). Nu am mai făcut pana acum și probabil de aceea? Poate fi o tulburare din cauza stresului evaluării naționale și trezitului foarte devreme? Am si alte tulburări la stomac din cauza e.n.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Anonim97695333thf a răspuns:

Poate fi ciclu menstrual ( asta doar daca nu ai ) ca nu cred ca ai intreba daca ai avea ciclu

| helloitsme222 explică (pentru Anonim97695333thf):

Ar fi trebuit sa-mi vina pe 29, dar am citit ca din cauza fortarii excesive poate sa ti vina mai devreme

| Stefan2K20 a răspuns:

Nu prea cred ca se trage de la fortare si cu abdomenele nu faci nimic, nici,, patratele,, nici nu slabesti. Daca stii vorba aia, abdomenul perfect se face in bucatarie happy adica important e sa nu ai grasime pe burta, sunt multi care nu fac un exercitiu si au six pack.

| Stefan2K20 a răspuns:

Se vede ca ai probleme cu capul... după cum vb

| Stefan2K20 a răspuns (pentru Stefan2K20):

Si-a șters comentariu celui care i-am spus asta, sa nu aud cui i-am spus ca n am jignit pe nimeni