| DianaDiaa a întrebat:

Acum cateva zile mi-a aparut o basicuta la buza dar in interior.Ma deranjeaza cand vorbsc si cand mananc(si daca ating acolo). Nu stiu sigur ce e,azi mi-am cumparat glicerina boraxata la recomandarea farmacistei. Vreau cateva detalii, habar n-am nu am mai avut asa pana acum. Au fost altele foarte mici si incolore(sa zic asa) dar asta are o guloare alb-galbuie. Marimea este cam atat [ O ]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de afte bucale!

Într-adevăr, badijonările cu glicerină boraxată ar trebui să te ajute la tratare şi vindecarea completă în 2-5 zile.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.romedic.ro/aftele-bucale-ulcerele-bucale-stomatita-aftoasa

http://www.ymed.ro/......tratament/

Toate cele bune.

6 răspunsuri:
| suMRed34 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa treci pe la medicul de familie, nu e de joaca, mai ales ca este o zona sensibila, cu atat mai mult cu cat te si incomodeaza cand vorbesti si mananci.

| oHarryo a răspuns:

Probabil e o afta. Dar glicerina boraxata ar trebui sa te ajute, functioneaza in cazul multor probleme de genul. Incearca asa cateva zile daca nu vezi nici cea mai mica imbunatatire poti intreba farmacista din nou.

| RoxyStely a răspuns:

Poate e o afta! Mie mi se fac multe! E bine ca ti-ai luat glicerina boraxata, ca daca tot pui acolo iti va trece in cateva zile-o saptamana-doua!

| HelenEvans a răspuns:

Mie îmi apar astfel de afte/abcese cam în fiecare lună.
S-ar putea să meargă şi cu glicerina boraxată, nu ştiu. Eu am luat Nistatină. E destul de bună. Dar trebuie,, ronţăită'' şi ţinută în dreptul aftei ceva timp, apoi înghiţită. Partea proastă e că e cam amară.
happy

| DianaDiaa explică (pentru HelenEvans):

De abces stiu, nu e o noutate pentru mine mai ales cand e frig si trag curent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Rste o afta bucala, te dai cu cu glicerina.
Te pup!