| Aanndra a întrebat:

Acum cateva zile mi s-a spart un mic vas de sange sub ochi si inca se vede. Ce as putea sa fac ca sa dispara si sa previn spargerea altor vase de sange sub ochi sau chiar pe fata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| windows7ultimate a răspuns:

Du-te la medic

| cezar003 a răspuns:

O linguriță de vitamina E uleioasă și ½ de linguriță de hamamelis (gasesti la naturiste). Amestecă bine ingredientele, apoi masează ușor zona afectată și lasă substanța obținută să intre în piele. După ce s-a uscat, clătește-te cu apă rece și șterge-te cu o cârpă uscată. Repetă acest tratament de trei ori pe zi, dar renunță la el dacă apar iritații.

| cezar003 a răspuns:

Ti-am sugerat o metoda naturista si de succes, medicii i-ti vor recomanda operatie cu laser...tu alegi

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru cezar003):

Domnul Hyperion, foarte activ si săritor in ajutorul tinerilor happy

| cezar003 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Am ceva experienta si ani -atata timp cat am ceva dispozitie, il impart cu placere cu cine ma crede