| AndreiRoAndyG a întrebat:

Acum ceva timp mi-am rupt degetul mic de la mana(metacarpos) si acum cand tin pumnul încordat nu mi se mai vede osul acela care normal iese în evidență cand faci asta. O să mai pot da cu pumnul? Sau se va rupe din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti da cu pumnul, pentru ca risti sa-l rupi de tot.
In orice caz, te sfatuiesc sa mergi la medic sa-ti faca reconstructia degetului, pentru ca, in timp, vei avea probleme cu mana aceea, din cauza degetului osificat in pozitie incorecta.
Totusi, in ziua de azi, daca nu etsi boxer sa profesezi cu pumnul, chiar nu ai nevoie de pumn!

| sierra1 a răspuns:

"O să mai pot da cu pumnul?"

mai bine nu

| AndreiRoAndyG explică (pentru Violleta2022):

Am fost la spitalul Grigore Alexandrescu si au spus că osul se va suda ok...Au trecut 2 luni si jumatate..chiar imi pot face reconstrucția degetului? Adica ei mi-au poziționat osul în așa fel încât să-mi crească bine.(Asa au spus ei)