anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum de aproape 2 saptamani a venit acasa prietenul meu din Austria ne-am gandit la un bebelus care ne-ar putea face relatia si mai frumoasa. am facut dragoste pe 27 mai, a ejaculat inauntru. insa nu am avut nici o simptoma cum ca as fi ramas insarcinata, insa tot asa acum 2 luni a mai ejaculat inauntru dar nu am ramas insarcinata. este posibil sa fie vreo problema sau ce sa fie? astept parerile voastre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate e steril sau tu nu poti avea copii, e ora sa faceti o vizita la medic.

| Dr3yga20 a răspuns:

Pai sansele sunt mai mici de 25% ca sa se intample altfel facea lumea copii cu caru. Nu ai sa ai nici o simptoma dupa cateva zile, asta-i ridicol... trebuie sa treaca 3, 4 luni pana sa simti ceva. Chiar si asa poti binemersi sa nu simti nimic si sa fi in luna 6.

| valentinamarinamary a răspuns (pentru Dr3yga20):

Eeeee 3-4 luni! Ai innebunit? simptomele apar din prima luna! Si ar fi mai bine sa faca un teste de sarcina!

| Dr3yga20 a răspuns (pentru valentinamarinamary):

Mama nici nu a stiut ca urma sa nasca pana cu vreo 1 luna inainte, nu a simtit nimic si credea cai putin grasuta ca manca mult.

| Papusik a răspuns:

Posibil sa aveti ceva probleme.
Sau poate nu erai in perioada fertila:d.
Mai incercati big grin.