Nu, nu e nevoie de vaccin dacă nu există o rană deschisă să curgă sânge. Oricum trebuia să te speli pe mână serios și să dai și cu spirt. E la mintea cocoșului. Dacă nu te doare e în regulă, iar dacă te doare poate ți-a apăsat pe tegumente pe cartilajii le-a strâns cu gura.
Ma prins de deget si la dus la gura unde i-am simtit dintii de jos pe deget exact ca si cum ai atinge dintii de jos ai unui om.M-amspalat pe maini asa cum am putut find inca la gradina zoo.Cand m-am uitat la deget se vedea o urma in forma de linie subtire dar nu stiu sigur daca e de la animal sau o aveam de dinainte si acum se vede urma. Nu ma doare absolute nimic si nici in ziua incidentului nu am simtit nimic.
E în regulă atunci, nu s-a întâmplat nimic. Nu e nevoie de vaccin antirabic dacă n-a curs sânge cum s-a mai zis pe aici. Data viitoare mai multă atenție întrucât poți să o pățești și să te muște adevărat.
Sănătate!
Intr-adevar vina e a mea dar toata povestea sa petrecut intr-o camera numai pentru animalele de noapte unde practic ele erau lasate libere si de aceea ma gandesc ca erau vaccinate
Practic ce te-a mușcat ce animal era?
Nu îmi aduc aminte exact ce animal este deoarece am uitat numele (scria in olandeza) dar este o ruda mai apropiata a lemurului
Are dreptate acel medic! Daca nunai rana "deschisa" nu patesti absolut nimic n.ai nevoie de niciun vaccin deoarece animalutul doar te-a "atins" si in felul asta nu se transmite nicio bacterie sau boala.E recomandat sa te fi spalat pe mana totusi! Daca ai facut asta, nu-i nicio problema! Bafta!
Nu ai nevoie deoarece nu a curs sange si nici macar nu tea zgariat.eu zic sa stai linistita in caz ca s-a umflat ia un antiimflamator si este totuul Ok sper sa iti fie de folos aces sfat! bafta!
User252426 întreabă: