Are dreptate acel medic! Daca nunai rana "deschisa" nu patesti absolut nimic n.ai nevoie de niciun vaccin deoarece animalutul doar te-a "atins" si in felul asta nu se transmite nicio bacterie sau boala.E recomandat sa te fi spalat pe mana totusi! Daca ai facut asta, nu-i nicio problema! Bafta!
Nu ai nevoie deoarece nu a curs sange si nici macar nu tea zgariat.eu zic sa stai linistita in caz ca s-a umflat ia un antiimflamator si este totuul Ok sper sa iti fie de folos aces sfat! bafta!
Nu, nu e nevoie de vaccin dacă nu există o rană deschisă să curgă sânge. Oricum trebuia să te speli pe mână serios și să dai și cu spirt. E la mintea cocoșului. Dacă nu te doare e în regulă, iar dacă te doare poate ți-a apăsat pe tegumente pe cartilajii le-a strâns cu gura.
Ma prins de deget si la dus la gura unde i-am simtit dintii de jos pe deget exact ca si cum ai atinge dintii de jos ai unui om.M-amspalat pe maini asa cum am putut find inca la gradina zoo.Cand m-am uitat la deget se vedea o urma in forma de linie subtire dar nu stiu sigur daca e de la animal sau o aveam de dinainte si acum se vede urma. Nu ma doare absolute nimic si nici in ziua incidentului nu am simtit nimic.
E în regulă atunci, nu s-a întâmplat nimic. Nu e nevoie de vaccin antirabic dacă n-a curs sânge cum s-a mai zis pe aici. Data viitoare mai multă atenție întrucât poți să o pățești și să te muște adevărat.
Sănătate!
Intr-adevar vina e a mea dar toata povestea sa petrecut intr-o camera numai pentru animalele de noapte unde practic ele erau lasate libere si de aceea ma gandesc ca erau vaccinate
Nu îmi aduc aminte exact ce animal este deoarece am uitat numele (scria in olandeza) dar este o ruda mai apropiata a lemurului