Salut
Mergi și spune-i mamei tale că ți-ai lucsat mână și mergeți la medicul de familie împreună cu mama ta posibil să ai o fractură la mână ta.
1. Cere iertare mamei tale, pentru comportamentul tau!
2. Daca te-a iertat, reoag-o pe mama sa te ajue cu un mic masaj si gimnastica, la subrat!
In cateva minute poate trece durerea.
Urgențele sunt pentru oameni care au urgențe, nu pentru oameni care și-au sucit puțin mâna aruncând o telecomandă la nervi.
Daca e de la aruncat: trece, trebuie sa astepti. Eventual ai dislocat bratul si trebuie sa reasezi bratul in incheietura umarului. Asta poate durea.
Daca nu e de la aruncat: ai o problema medicala serioasa.
Dap, daca si-a dislocat bratul, doare ca la torticolis.
Eu cred că este vorba despre o posibilă întindere care s-ar putea să treacă fie de la sine, fie cu ajutorul unui masaj ușor cu o cremă specială. Nu îmi vine acum una în minte, scuze. Iar pentru nervi, ai putea să îți descarci emoțiile negative într-un alt mod, fără să te rănească pe tine sau să rănească pe altcineva. Și cere-i scuze mamei tale pentru ieșirea nervoasă. Cel mai bine este să știm cum să ne cerem scuze și să acceptăm că avem nevoie de un pic de ajutor ca să nu mai lăsăm emoțiile negative să ne controleze mintea și să facem ceva grav, pe care mai apoi să îl regretăm. Sper să înțelegi ce am vrut să spun. Baftă!