Nu racesti de la un geam deschis la cap, eu de 2 ani dorm cu geamul deschis la cap ( si dupa ce fac baie) si nu am patit niciodata nimic... Poti sa bei cata supa si ceai vrei, du-te la medicul de familie si vezi ce ai la plamani, probabil cu niste antibiotice te vei vindeca in 5-6 zile
Continuă să bei ceai cu miere, supă fierbinte, poate ar trebui să iei și niște sirop pentru tuse, ține pe gât și la gură eșarfe calde. Totuși, mai bine faci și o vizită la medic.
Ei bine, eu am pățit de multe ori, suntem făcuți diferit.
Eu am pățit de mai multe ori chestia asta. Mai adormisem si fără pătură, în tricou și pantaloni scurți. Covid nu prea am de unde să am că nu ies din casă, iar nimeni n-are de unde să ia Covid că nici ei nu prea ies. Doar părinții care muncesc și sunt vaccinați.
Vaccinatii pot transmite virusul si se pot infecta.
Respectă regulile. Sunt conștienți că se poate întâmpla una ca asta. Știu că este posibil dar nu am simptome de covid, doar răceală. Nu mă doare nimic, n-am probleme. Doar îmi curge nasul și tușesc.
De la geam deschis nu raceste nimeni, fiind foarte nromal sa dormi in aer proaspat.
Faptul ca tusesti poate fii de la o posibila gripa produsa de un virus sau de la covid.