| SunshineLove a întrebat:

Am 1.70 m, 47 kg si 14 ani jumatate (fata). As vrea neaparat sa ma ingras, insa nu pot. M-am ingrasat de curand 1 kg dar s-a pus pe burta..si nu asta vreau. Incerc sa alternez mancarea sanatoasa cu exercitiile fizice, dar nu ma ajuta deloc! Stiti cumva vreo metoda ( ceva suplimente alimentare eventual) care m-ar putea ajuta? sau vreo alta metoda care v-a ajutat pe voi sa va ingrasati? Va rog spuneti-mi daca stiti ceva, vreau sa ma ingras macar vreo 5 kg pana in iunie.
(P.S. fara misto-uri, sau raspunsuri in batjocura. chiar nu am nevoie!)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Eu am reusit sa iau 20 kg in greutate pe o perioada de 2 ani de zile.
Eu am 1.90 si aveam doar 70 kg deci eram foarte slab pentru inaltimea mea.
Am reusit sa iau in greutate dupa ce m-am apucat de sala si mi-am schimbat alimentatia.

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Nu nu el e baiat deci e diferit din pacate tu nu poti lua in greutate fara sa ai burta dar iti poti mari masa musculara ex eu aveam 50 kg dupa ce am pus mai multi muschi pe mine am 55kg cu patratele si muschi nu grasime deci ai de ales sunt pe Ray_Less daca ai decis cum sa faci te voi ajuta cum pot

| CoraliaCory99 a răspuns:

In primul rand fa-ti un program strict de mancat(nu manca mult si haotic) in care sa incluzi mai multa mancare decat de obicei. Iar pentru grasimea depusa pe burta si solduri fa abdomene in fieacare dimineata sau/si seara.