| Dayana43 a întrebat:

Am 12 ani si prima oara ciclul mi-a venit cam in luna octombrie, de atunci pana acum mi-a venit doar de 2 ori, ultima oara a inceput pe 16 ianuarie, pana pe 20-21.Ar trebuii sa ma ingrijorez? Eu din potriva sunt fericita, ca de obicei imi vine abundent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| opacatoasa a răspuns:

Nu te îngrijora, ciclul se va regla dupa 2 ani.

6 răspunsuri:
| CrissuCristina a răspuns:

Nu, nu ar trebui sa te ingrijorezi pentru ca de la 10 la 16 ani ai menstruatie neregulata, abia dupa acesta varsta ar trebui sa te ingrijorezi daca nu iti vine in fiecare luna! Funda? plssss big grin

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Nu este încă cazul, să te îngrijorezi, ciclu regulat lunar, au persoanele aproape adulte, tu ești încă, mai mult spre copil!

| Nolkyz a răspuns:

La început e normal să nu vină la timp. O să se regleze cu timpul, nu-ţi face probleme. happy

| Dayana43 explică:

Ok nu ma ingrijorezi, ma bucur chiar.Multumesc de raspunsuri si sfaturi.

| carmen2011 a răspuns:

In timp se va regla si cantitativ si ca periodicitate, chiar si durerile (daca e cazul) vor scadea in timp. daca vrei sa-i dai organismului o mana de ajutor iti pot recomanda niste pastile din plante, Femicur (le gasesti in orice farmacie) care iti vor regla ciclul menstrual. in afara de faptul ca iti va veni luna de luna la data stabilita, Femicur-ul va regla dezechilibrele hormonale, va inlatura simptomele premenstruale si va inlatura durerea. avand in vedere varsta ta, intreba medicul de familie sau macar farmacistul daca poti sa le iei de acum (teoretic, fiind din plante n-ar tb sa fie o problema) happy

| Nolkyz a răspuns (pentru Dayana43):

Să creşti mare!