In cazul colesterolului marit sunt recomandate urmatoarele alimente, tarate de grau, orez, orz, secara, cartofi, morcovi, sfecla, gulie, mango, varza, si telina. In special, fulgii de ovaz si de porumb sunt indicati in aceasta situatie. Bea 8-10 pahare de apa pe zi pentru a stimula functia rinichilor. Faciliteaza eliminarea colesterolului in exces din organism. De asemenea sunt si alimente interzise :oua, carne, branza, unt, sunca, lapte nedegresat. E necesar un pic de regim. Multa sanatate!
Se numeste dislipidemie. Este necesara dieta si probabil tratament medicamentos initiat de care medic. Vezi aici enumerarea dietelor si cateva informatii sumare despre dislipidemii : http://www.scribd.com/doc/49669640/dislipidemii
Dislipidemie. Ma ingrijoreaza faptul ca ai metabolismul lipidelor praf de la varsta asta. Toata viata o sa ai probleme si va trebui sa tii o dieta. Eventual, tratament medicamentos cu statine si fenofibrat (daca cresc si trigliceridele) pe care ti le va recomanda medicul.
Nu ai nevoie de medicamente, ia chitosan si-ti vei regla colesterolul.Am citit si in formula As despre el(din 24 ian) il poti lua de pe tiens-romania.ro.Chiar merita si eu l-am folosit, a dat si rezultate, in aceeasi problema ca si a ta.Sanatate