| Zaleilah a întrebat:

am 14 ani si intr-o seara mi-a crescut tensiunea 16 cu 9 happy si am fost la garda (spital) m-a trimis ( dupa o luna) la Institutul Inimii mi-au facut EKG credeti-ma ca numai stiu ce a zis dar toti vb ea acolo suflu grad 2, dar sa fie mai sigure m-au programat si in 7 martie la o ecocardiograma mi-am facut-o au spus ca nu am nici o boala a inimii dar pana sa ajung la ecocargiograma( 7 martie) intr-o dimineata m-am simtit rau si m-am du sla alt spital care mi-a facut EKG si a zis ca nu am nimic sa stau liniistita . Analizele le-am facut am avut Magneziu cam mic ( nu foarte) era ceva de genul 4,8 si sa zicem ca trebuie 5 . Eu am tot palpitatii pot fi din cauza tensiunii, magneziului( iau megnerot {medicament} de azii fix o luna) ? Pareri? va rog oricum saptamana.viitoare plec la doctor sa vada si el ecocardiograma si .sa vedem ce zice Apropo Cola nu mai beau de 3 luni si nici sarat ( eu mancam sarat ) si nici dulce ( ciocolata in exces( o bucata 2 ( amaruie ) cateodata
Astept. Multumesc :* Dar cred ca e de la oboseala ma culc la 11 jum si la 6 jum sussad ma simt franta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Diaaaana a răspuns:

Weiii Weiii, ti s`o trage de la prietenia cu Adriana Calinlaughing))))))

| KiddaBăă a răspuns:

În cel mai rău caz te.ai stresat prea mult. Încearcă să eviți cearta. Eu îți propun să îți iei tensiunea în fiecare zi și să îți notezi pe un carnețel. Îți vei da seama dacă crește pe zi ce trece sau scade. Îți poți lua tensiunea dimineața și seara, sau doar 1 dată pe zi. Nu cred că este vorba de boală. poate fii doar oboseala sau stresul. Cel mai bine e să nu te enervezi și să stai cât mai calmă! ^^

| will_4908 a răspuns (pentru Diaaaana):

Impusca-te. Si tu, si restul' celor care fac in Economicul de pe Lunga.
@Wei: impusca-te si tu fiindca ii folosesti porecla lui Wei.

| Zaleilah explică:

Terminati nu e nici o weii ma numesc Madalina!

| Diaaaana a răspuns:

@will_4908, bai sifon vezi cum vorbesti ca`ti fac probleme!

| will_4908 a răspuns (pentru Diaaaana):

Te astept scumpo in Economicul de pe strada Scolii in fata fantanii arteziene. Hai, vino si fa-mi probleme. Stai linistita, te voi vedea de pe geam, nu trebuie sa ma chemi afara.