| ReallyConfused a întrebat:

Buna:* Am 14 ani si pina in martie aveam 46-49 kg(varia). Acum am 52-53 kg si le-am adaugat in 3 luni. Sunt socata, PENTRU CA AM FOST INTOTDEUNA slaba. Acum mi-au aparut vergeturi pe posterior si putina burtica. Mama spune ca am adaugat kilograme doar pentru ca cresc. nu se vede asa de tare schimbarea dar vreau sa scap de vergeuri cit sunt rosii si vreau sa scap si de burtica. Daca stiti niste exercitii sau ceva pentru a scapa de problema scrieti va rogwinking mersi anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ГЭOPГИ a răspuns:

Offf si eu am patit la fel ca tine sti ca de vergeturi uni zic ca nu poti scapa dar eu am scapat.
1.1 cana lapte+1 lamaie+3 linguri zahar:te ungi unde ai vergeturile
2.te dai cu crema de galbenele pe ele
Trebuie sa ai rabdare mare.
De burta poti scapa alergand ziua sau seara cu preferi tu si sa incepi sa faci abdomene http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Bafta!

| ReallyConfused explică (pentru ГЭOPГИ):

Ce faci cu 1.1 cana lapte+1 lamaie+3 linguri zahar? Le amesteci? Si multumesc multhappy

| ГЭOPГИ a răspuns (pentru ReallyConfused):

Da le amesteci happy

5 răspunsuri:
| DarkShina5566 a răspuns:

Trebuie sa mergi la dermatolog sau poti lua o crema foarte buna de la PLAFAR.Intrebi pe tanti farmacista daca are genul acesta de crema, poate te ajuta.

| ღAngelღ a răspuns:

Pot sa-ti raspund la chestia cu "burtica". 1) Mananci fructe si legume, nu mananci mancaruri grase cu calorii si grasimi gen "carne de porc"laughing [ un sfat: painea neagra ingrasa daca nu stiai dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa mananci paine ci poti manca paine alba care nu ingrasa deloc]. 2)poti face exercitii fizice dar asta nu inseamna " stres, oboseala si gen: Nu mai pot, sunt obosita, m-am saturat de genoflexiuni!" Ca sa faci asta mai distractiv poti alerga cu prietenii intr-un parc iar ca sa nu obosesti mananci fructe proaspete sau cate un Red Bull rolling on the floor de baut sau puteti juca adevar sau provocare iar daca alegi provocare prietenii tai sa te puna la ex fizice dar nu gen: 100 de flotari, nu vreo 3-4 flotari sau 10-20 genoflexiuni. Dar nu trebuie sa alegi in continuu provocare ca sa fi extenuata. Bafta! Good LUCK! SPOR LA EXERCITII PA!:*love struck