| blackporcelain a întrebat:

am 14 si doresc mult sa mai cresc in inaltime, adica sa se mai alungeasca oasele. daca iau calciu si vigantoletten 1000, se mai dezvolta, ce cantitae sa iau pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Anytsa a răspuns:

Mai bine faci un sport ca e mult mai sanatos.

| TboomOllie a răspuns:

Ce inaltime ai? eu am 13 si am 1, 65. joc volei de mult si asta m-a ajutat sa cresc. lasa medicamentele deoparte si apucate de sport

| Akuryo a răspuns:

Pe langa vitamine, trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa si sa faci un sport, daca faci inot vreun an o sa te inalti destulhee hee, la volley si baschet nu-i neaparat musai sa te inalti, fac volley din clasa a 8-a si asta nu prea m-a ajutat sa cresc, mai mult am crescut vara cand ma duceam zilnic la inottongue

| TboomOllie a răspuns (pentru Akuryo):

Da in ce clasa esti acum?

| Akuryo a răspuns (pentru TboomOllie):

A 10-a

Mno eu is in a 7-a si fac din a 2-a

thinking eu de la 5 ani pana la 8 am facut balet si dansuri de societam apoi m-am lasat si am inceput franceza si inot si din a 8-a volley si din a 9-a fac actorielaughing, volley nu mai fac, doar la scoala si inot doar vara

Deci franceza si actoria nu sunt sporturi. eu fac baschet la scoala, volei si am facut dansuri.

Stiu ca nu sunt sporturi, doar nu fac franceza in timp ce fac flotari, dar zic ca si activitati in timpul liber

Aaalaughing

| blackporcelain explică:

Deci,ma lamuriti si pe mine?