| daniela_9291 a întrebat:

am 15 ani,nu mi-a venit menstruatia din apriliethinking la mine intotdeauna a fost neregulata,dar nu asa,imi venea o luna nu si una da,in ultima perioada a venit normal,iar dupa deloc, mi-e teama...sa-mi fac griji sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IrinaAniri a răspuns:

E normal, si mie imi vine neregulat iar prima data mi-a venit in ianuarie, pentru ca dureaza ceva pana se regleaza, poate dupa si 2 ani

4 răspunsuri:
| powergirl a răspuns:

Daca nu ai facut prostii nu ai de ce sa te ingrijorezi si eu am patit si a revenit la normal dar dupa 16 17 ani.

| h3r a răspuns:

Buna. Esti inca la inceput, avand in vedere ca ai 15 ani este ( deocamdata) normal sa ai menstruatia dereglata.
Si eu aveam la un moment dat probleme si imi intarzia. O sa-ti revi, ai grija de tine!

| olivikkka a răspuns:

Spune-i urgent mamicai si mergi la ginicolog pentru ca nu e normal, o verisoara de amea a avut aceeasi problema a mers la medic si acum e bine are 2 copii minunati. mult succes si sanatate

| EuNumaiEuNumai a răspuns:

Daca inca esti virgina nu ar trebui sa iti faci griji,pentru ca asa a patit si mama mea,un an nu i-a venit si apoi i-a venit regulat,inseamna ca corpul tau inca nu e foarte pregatit sa continue,e nevoie pentru o pauza,nu te ingrijora poate pe luna viitoare iti va veni,este doar o dereglare mai mare menstruala,daca vrei mai multe detalii te poti duce la un doctor carete va informa mai bine,dar daca nu mai esti virgina,s-ar putea sa fi insarcinata,sau poate nu, daca nu mai esti insarcinata fa-ti un test de sarcina, este cel mai bine, ps:nu te ingrijora, sper ca te-am ajutat :*