Daca ai fost la medic e foarte bine.A stiut de ce nu ti-a dat pastile sa-ti tratezi acele chisturi care de regula trec cu anticonceptionale.Perioada de pubertate inca nu s-a terminat si aceasta poate fi cauza dereglarilor, dar daca problema persista si dupa adolescenta atunci te poti trata.Dar parerea mea este ca va trece si nu vei avea probleme pe viitor, atata timp cat tu esti bine, lucru confirmat de medici nu ai de ce sa-ti faci griji.Numai bine.
Bună!
Mda, total GREŞIT răspunsul dat de @Andreea_Grigore_1988_5D6e!
Din PĂCATE, trebuie să-ţi SCHIMBI ginecoloaga :(
Atitudinea şi abordarea respectivei sunt GREŞITE!
Tocmai am răspuns la o altă fată care este cam în aceeaşi situaţie cu tine - vezi detalii în răspunsurile pe care le-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......l-chist_1/
În cazul tău, este vorba de ovare (micro)polichistice - adică ai S.O.P. ( sindromul ovarelor polichistice )!
Iar această afecţiune TREBUIE tratată cu AC!
Toate cele bune!
De asemenea, n-ai precizat ce analize/investigaţii ţi s-au recomandat de către endocrinolog şi nici rezultatul lor ( respectiv concluzia trasă de medic )!
Tu zici : "Eu mă simt bine, n-am nicio problemă... "
Din PĂCATE, te înşeli
Chiar dacă ţi se pare că e ok ( mai ales "convenabil" ) să ai menstră la 2-3 luni ( sau chiar mai rar ), NU este normal şi problemele tale de sănătate se vor AGRAVA odată cu trecerea timpului!
Problemele de sănătate ( afecţiunile ) care pot apărea şi care TREBUIE PREVENITE prin tratament medicamentos le găseşti dacă accesezi link-urile pe care i le-am dat şi celeilalte fete...
În plus, DEJA ai unele probleme de sănătate care sunt rezultatul S.O.P.
Am observat din întrebările tale anterioare că ai probleme cu alimentaţia şi te-ai îngrăşat MULT...
NU mai aştepta şi începe tratamentul cât mai CURÂND!
Din păcate, S.O.P. nu poate fi vindecată şi NU trece de la sine
Tratamentul este unul simptomatic şi cu scop de prevenire a complicaţiilor pe termen lung!
Obligatoriu se face tratament cu AC + eventual, alte medicamente.
Multă sănătate!
Sjhxjcks întreabă: