Probabil ti-ai traumatizat vulva frecandu-te de saua de la bicicleta. Atata timp cat menstii o igiena normala, nu ai motive de ingrijorare
Daca nu trec in 3-4 zile, mergi sa te vada un ginecolog, dar eu sunt convinsa ca vor trece.
Eu zic ca e o febra muzculara.Si in zona aia ai muschi.
Eu cand mergeam la concerte de ex, a doua zi ma trezeam cu dureri de gat, Si apoi imi dadeam seama ca am acele dureri pentru faptul ca am dat mai tare din cap
Eu banuiesc o trauma a himenului(ruperea lui ) pentru ca mersul pe bicicleta este una din situatiile incriminate de acest accident(alte situatii pot fi practicarea gimnasticii sau a echitatiei).Zic sa-i povestesti mamei despre ce ti s-a intamplat--- ea este prima care ar trebui sa stie! Daca banuiala mea se adevereste( este confirmata de ginecolog) nu te speria caci, printr-o operatie simpla, himenul poate fi refacut.
Nu ai reglat poziţia cea mai adecvată la şeaua bicicletei.Iar ce a zis cineva de pe aici că poţi fi dezvirginată, stai linistită că nu se întâmplă aşa ceva, poate dacă ai folosii o bicicletă de asta specială:http://www.funlink.nisi.ro/articol.php?articol_id=1
Da. cred ca nu mi-ati inteles intrebarea... banuiesc ca daca era vorba intr-adevar de o dezvirginare datorita mersului pe bicicleta cred ca m-ar fi durut.dar petele au inceput sa-mi treaca. asa ca nu asta a fost problema.