| RoxAnneLove a întrebat:

AM 164cm si 59 kg si 16 ani! ce sa fac sa slabesc... vreau o dieta maidura cu efecte mai rapite va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| whiteOdrink a răspuns:

Salut! happy Incep prin a-ti spune ca nu ai nevoie de o dieta dura sau chestii de genu, de ce te sperii? Ca lucrurile sa fie normale din punct de vedere medical ar trebui sa mai slabesti doar 5 kilograme si ar trebui sa faci sport, miscare si sa ai grija sa mananci echilibrat cat mai des si cat mai putin! happy Oricum. daca vrei o dieta ceva mergi la un medic nutritionist, fa-ti niste analize si apoi medicul este cel mai in masura sa iti recomande o dieta!

4 răspunsuri:
| betutzadragutza112 a răspuns:

Dupa mine la 16 ani cu 59 kg nu esti deloc grasa dar inceatrca ceva ce chiar merge dar e cam dur mananca doar 1 fruct sau o leguma pe zi timp de o luna sau 3 saptamana, iar ca sa completezi golul din stomac bea multa apa si mesteca guma, asa nu iti va mai fi foame

| Jenny21 a răspuns:

In fiecare dimineata mananci la micul dejun cereale, iar seara dupa 6 sa nu mananci nimic(in timpul zilei poti sa mananci ca de obicei, dar nu prea mult)

| LoveRosse a răspuns:

Incearca sa mananci fructe mai multe, salate la pranz si dupa ora 6 nimic ....si fara ciocolata

| MariiloveTPU a răspuns:

O dieta foarte eficienta, care e destul de dura in primele 3 saptamani este dieta,, Talal"! Am tinut aceasta dieta 1 luna si am slabit aproape 20 de kilograme![in a 2 saptamani, daca vei cauta dieta, sunt multe oua, dar medicul sfatuieste sa le inlocuiesti cu oua de prepelita on the phone

Întrebări similare