Ai greutatea optima pentru statura si varsta ta. De ce ai vrea sa tinzi spre anorexie?
Nu cred ca as tinde spre anorexie daca as ajunge la 55 kg. ideea e ca am solduri si picioare groase si putina burtica in partea de jos...la coapse am 58cm, deci destul de mult...
Fi sigura, eu fac exercitii doar de 3 zile, si inca le fac acasa, si am slabit 2 kg
Dar poate tu manaci mai putin nu stii ce rata metabolica ai? poate ai arderile extrem de puternice
Ce fel de excercitii faci? si ce mananci zilnic? m-ar interesa pentru ca si eu vreau sa slabesc neaparat.
Am exact masurile si km pe care le ai tu, si in plus eu am doar 14 ani
Cate 25 de abdomene, o data dimineata si o data seara, dat trebuie sa faci seara inainte de culcare, dupa vreo 2 ore dupa ce ai mancat
Ce mananci zilnic? poate in primele zile ai eliminat doar apa si ti-ai golit intestinele...
Hey! Am o reteta destul de buna. Eu am slabit 5 Kg intr-o luna fara sala. Daca si mergi la sala vreo 7 pe luna. Supa de varza. Daca iti place este cea mai buna! si duminica la cina sa mananci si tu ceva. Cartofi o bucata de paine. Funda?
Pai,manac ceva usor dimineata, un ceai, si nu mai manac pana la 4, pentru ca in timpul asta fac exercitii, dupa ce manan la 4 o ciirba sau ceva in gen, manac fructe...si mai poti manca si seara, eu asta nu prea fac...si inrest exercitii
Dar exercitiile trebuie facute la o distanta dupa ce ai mancat
Aproximativ 1kg.Dar nu trebuie să dai de cât 4-5-kg să ai greutatea ideală. Baftă!
Pai la sala fac mai mult cardio, si sunt fleasca dupa o ora