Nu conteaza ce marime ai dar faza cu crescutul mai da roade pana la vreo 20 si ceva de ani.
Nu e o problemă care nu mă lasă să dorm noaptea, insa azi întâmplător am auzit două eleve vorbind despre cum o să-şi facă ele implant cu silicoane când "or fi pe picioarele lor". Nu aveau decât vreo 13-14 ani şi motivul pentru care aveau discuţia asta la o vârstă atât de fragedă, va zic că mă depăşeşte. După ce au enumerat câteva vedete cu "sânii frumoşi şi mari" au început să vorbească despre fetele din clasa lor cu dotări mai generoase că ale lor. "Vezi tu, fată, de aia se uită Raducu după alea două, că au ditamai balcoanele", "-Păi cred şi eu, nu ai văzut că nu îşi pun pe ele decât bluze din alea super mulate?".
Când credeam că voi surprinde astfel de discuţii doar într-un grup de băieţi aflaţi la pubertate, se pare că realitatea strikes again. Două copile îşi pun problema implantului cu silicoane de la 13 ani. Mâine, poimâine le aud că vor botox şi colagen la 20 de ani. Ştiam că o parte din generaţia tânără e uşor degenerată, dar ştiţi voi, de la a fi împăcat cu ideea şi până la a constata cu propriile urechi adevărul, e cale lungă şi impactul puternic.
Apoi mai sunt şi dilemele pe care le stârnesc răspunsurile bărbaţilor la întrebarea "cum preferaţi să fie sânii, mari sau mici". Unii ba că medii, ba că mici şi fermi, alţii răspund că să fie…cât cuprinde şi cât se poate. Depinde de gusturile fiecăruia, e adevărat. Doar că fetiţele astea intrate în adolescenţă, după ce tocmai şi-au indesat în dulap căsuţele şi păpuşile Barbie, au început să-şi arunce ochii pe revistele Glossy, să se uite la emisiuni mondene unde toate "divele" României defilează cu sânii la vedere, şi cred că o pereche de sâni gigantici sunt fix ce le lipseşte pentru a fi admirate şi plăcute de băieţi. Nu mai pun în calcul personalitatea, stilul, unicitatea. Sunt amănunte neglijabile în opinia lor, sau lucruri de care te poţi lipsi dacă posezi ceea ce băieţeii din clasa lor numesc "tate, frate!"
Sigur ca da. daca iti faci griji totusi poti sa ti-i masezi in fiecare seara cu mana sau cu dusul cateva minute. spunea cineva ca a mers si mai cresc putin
Nu este nici o problema ca ai sani mici, si ai mei sunt mici dar am alaptat cu ei 2 copiii, nu-ti face probleme inca ai viata inainte
Nu este nici o problema. Sunt alte fete care nu au sani nici la 25 ani! Asta nu e un motiv de ingrijorare. Bucura-te asa cum esti :X
Da e din cauza ca esti prea slaba... Iti mai pot creste dar mai pune pe tine
anonim_4396 întreabă:
ElenaMaria1 întreabă: